Daniel Prodan, audiat de Comisia de cercetare disciplinară: „Am recunoscut toate declaraţiile!”

0
107

ACTUALIZARE. Daniel Prodan a fost audiat astăzi, vreme de trei ore şi jumătate, de către Comisia de cercetară disciplinară din cadrul FRF, formată din Gabi Bodescu, Ciprian Paraschiv şi Viorel Duru.

„Totul a decurs civilizat. Am scris o notă explicativă în care am recunoscut toate declaraţiile. Le-am spus că nu am nimic personal cu ei, ci disputa mea este cu Burleanu. În trei zile voi fi anunţat ce s-a decis în cazul meu”, ne-a declarat directorul sportiv al federaţiei.

Daniel Prodan a venit la şedinţă împreună cu avocatul său. Oficialul poate fi iertat sau poate fi sancţionat cu mustrare. Apoi, dacă va repeta atitudinea războinică, s-ar putea alege cu tăierea salariului cu 10 la sută, după care ar urma desfacerea contra contractului de muncă.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

După declarațiile date pentru mai multe instituții media, printre care și sport24h.ro, Daniel Prodan va fi audiat, mâine, de către Comisia de cercetare disciplinară din cadrul FRF. Nu va fi însă judecat pentru activitatea lui de federal, ci pentru declarații anti-Burleanu! Noua conducere urmărește astfel să facă primul pas spre a-i desface contractul de muncă, iar începutul este să-i acorde un avertisment lui Prodan.

Scandalul FRF-Daniel Prodan intră astfel într-o nouă etapă. Încă director sportiv la FRF, fostul internațional a fost convocat mâine, de la ora 12.00, în fața Comisiei de cercetare disciplinară a FRF, un for condus de Gabriel Bodescu, consilierul lui Răzvan Burleanu, președintele nevalidat de la „Casa Fotbalului”.

10 „capete de acuzare”

În respectiva comisie mai activează Ciprian Paraschiv și Viorel Duru. Prin activarea acestui organism, altfel ca și inexistent până acum, conflictul dintre părți capătă și proporțiile unui litigiu de muncă. La sfârșitul săptămânii trecute, „Tătuca” a primit acasă o scrisoare de 6 pagini, concepută pe 7 mai, în care este convocat la amintita comisie. Totodată, acestuia i s-au prezintat „capetele de acuzare”. Prima dintre cele 10 culpe găsite de angajator este, trecută la litera e, o declarație acordată pe 14 aprilie pentru sport24h.ro, ocazie cu care Prodan dădea de pământ cu șeful de la „Casa Fotbalului”, dar și cu aghiotanții lui. Motivele incriminate nu au însă legătură cu activitatea de director sportiv, funcție în care este încadrat Prodan la federație, ci cu afirmațiile făcute în spațiul public, de-a lungul timpului, de fostul stelist.

„Probabil s-o fi supărat președintele nevalidat că i-am scos în evidență calitățile fotbalistice de pe vremea când juca în Bacău: bătea bine autul și stătea bine-n zid!”, a comentat, ironic, Prodan, referitor la judecata de mâine, dar și la conținutul „capetelor de acuzare”.

„Chemarea la judecată” a lui Daniel Prodan de către comisia FRF – pag. 1
Probabil, președintele nevalidat s-o fi simțit lezat că i-am spus că nu are nicio treabă cu fenomenul fotbal, cu managementul sportiv, iar  secretarului general – că nu vorbește engleza și că a fost membru marcant  în Cooperativă! Adevărul deranjează întotdeauna! N-am să mă las călcat în picioare de un politruc intrat in fotbal și de un fost “pion” de bază pe tabla de șah a Cooperativei! Mâine am să mă prezint la FRF împreună cu avocatul în fața acestei comisii compusă din oameni pe care nu-i cunosc (Gabi Bodescu – consilierul lui Burleanu, Ciprian Paraschiv), să vedem care sunt problemele! Să vedem cine dă verdicte în fotbalul românesc!”.
DANIEL PRODAN, director sportiv la FRF
Continuare – pag. 2
Continuare – pag. 3
Continuare – pag. 4
Continuare – pag. 5
Final – pag. 6

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.