unibet bonus

Unibet Sport este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri sportive online din România. Aceștia oferă gamă variată de opțiuni de pariere live și standard pentru un număr ridicat sporturi de toate tipurile. Pe platforma acestora puteți urmări meciurile favorite la orice oră doriți. De asemenea, tranzacțiile sunt securizate și foarte rapide prin toate metodele disponibile. Colecția de promoții este una bogată, fiind destinată celor mai populare și cunoscute sporturi ca tenis, fotbal și baschet prin intermediul unor coduri bonus Unibet. Serviciul de asistență clienți este unul profesionist, având oameni competenți care vă stau în permanență la dispoziție. În continuare vă vom prezenta toate acestea și multe altele mai pe larg.

Cum este secțiunea de Sportsbook?

Secțiunea de Sportskbook a casei de pariuri Unibet România este una modernă și bine structurată. Prin intermediul acesteia puteți realiza pariuri standard și live pentru o selecție importantă de sporturi. Opțiunile de pariere sunt foarte numeroase oferindu-i posibilitatea pariorului să realizeze bilete pariuri cât mai complexe și particulare. De asemenea, puteți viziona evenimentele sportive favorite prin Live Stream la orice oră din zi sau noapte. Toate acestea sunt disponibile atât prin intermediul platformei site-ului, cât și prin intermediul versiunii mobile a site-ului, dar și aplicației dedicate Unibet App.

Cum este versiunea mobile?

Atât aplicația dedicată (Unibet App), cât și versiunea mobilă a site-ului (Unibet Mobile)  se mișcă ireproșabil. Asigură o experiențp similară cu cea de pe site-ul principal, însă portabilitatea este principalul avantaj.  Puteți efectua orice fel de pariu în doar câteva secunde prin opțiunea de Pariu Rapid. De asemenea, aveți disponibilă opțiunea de Cash Out Unibet dacă doriți să anulați un bilet.

Se poate paria Live?

Desigur, casa de pariuri Unibet s-a asigurat că utilizatorii săi au disponibilă această opțiune. Puteți realiza diferite combinații la orice evenimente sportiv ce se joacă în acel moment prin Unibet Live. În plus, anumite promoții sunt dedicate acestui tip de pariere.

 

[maxbutton id=”5″ ]

Sporturile disponibile parierii

Unibet România oferă prin intermediul platformei sale până la 37 de sporturi diferite incluzându-le pe cele mai populare, precum: fotbal, tenis, baschet și handbal. Puteți realiza Unibet pariuri sportive pe toate acestea atât în timpul jocului, cât și înaintea începerii evenimentului sportiv. Cotele evenimentelor sportive sunt unele dintre cele mai bune din mediul online pentru majoritatea opțiunilor de pariere. Sunt disponibile transmisiunile live ale meciurilor importante direct în platforma site-ului printr-un stream dedicat. Pentru realizarea unui Unibet Biletul Zilei, există o secțiune specială de ponturi pariuri numită Analiza Expertului  în care  Ionel Dănciulescu și Ilie Dumistrescu vă prezintă părerile personale pentru toate evenimentele importante ce urmează să se joace.

Fotbal

Pentru fotbal se pot realiza pariuri la cele mai importante competiții europene și globale, precum: Liga Campionilor, Europa League, Premier League. De asemenea, meciurile din campionatele europene ca LaLiga și Bundesliga vă stau la dispoziție alături de meciurile românești din Liga 1.

Tenis

Pentru tenis aveți posibilitatea să efectuați pariurile la cunoscutele competiții europene WTA și ATP, dar și la meciurile din celelalte competiții din întreaga lume.

Baschet

Pentru baschet vă sunt disponibile meciurile din competiții importante ca NBA, dar și meciurile pentru campionate europene.

Handbal

Pentru evenimentele sportive din handbal puteți paria atât la meciurile din cele mai importante competiții, cât și în campionatele interne din diverse ligi europene.

 

Bonusurile și Promoțiile

Casa de pariuri sportive Unibet oferă o gamă variată de promoții și oferte promoționale pentru clienții săi. Printre acestea se numeră un bonus de bun venit consistent, un bonus de loialitate reprezentat printr-o asigurare și o promoție dedicată campionatului intern. Pe lângă acestea există și alte bonusuri Unibet cu perioadă limitată de timp care se schimbă periodic în funcție de evenimentele importante din sport. Vă recomandăm să vizitați secțiunea de promoții a site-ului în special în preajma sărbătorilor pentru a vă bucura de bonusuri de depunere mai consistente. Majoritatea promoțiilor sunt activabile printr-un cod bonus / cod promoțional Unibet.

Bonusul de bun venit

Unibet bonus de bun venit constă într-un pariu fără risc în limita a 250 RON. Mai exact, aveți posibilitatea să efectuați un pariu la orice eveniment sportiv cu o cotă minimă de 1.4 fără să pierdeți absolut niciun ban. Agenția vă garantează 100% banii înapoi în cazul unei înfrângeri. Cerințele de pariere aferente bonusului de bun venit constă în rularea bonusului de 3 ori la meciuri cu cote minime 1.4 din cadrul pariurilor live și standard.

Schema de loialitate

Bonusul de loialitate al agenției Unibet constă în  rambursarea tuturor pariurilor pierzătoare de tipul Scor corect, Pauză/Final, Primul marcator și  Ultimul marcator a căror miza cu miza se situează între 25 RON și 200 RON, în care se marchează un gol în prelungiri (după minutul 90). Oferta este disponibilă pentru meciurile de fotbal din Liga Campionilor, Premier League – Anglia si La Liga – Spania.

Alte bonusuri

Cel de-al treilea bonus permanent al operatorului este destinat campionatului intern din România, Liga 1. Bonusul este împărțit în alte două promoții. În prima promoție puteți câștiga încă 50% din valoarea câștigului dacă pe bilet aveți cel puțin 4 selecții. Cu cea de-a doua promoție aveți ocazia să câștigați un freebet pentru orice meci live în valoare de 25 RON dacă efectuați 4 pariuri live de câte minim 25 RON. Alte tipuri de promoții sunt de tipul Unibet bonus fără depunere și Freebet-uri.

Cum este interfața site-ului?

Interfața site-ului Unibet este una foarte atractivă având în principal diferite combinații de verde cu alb. Din punct de vedere al accesibilității, așezarea meniurilor și diferitelor opțiunilor sunt bine gândite fiind tot timpul la îndemâna utilizatorilor cele mai utile scurtături. În partea de jos a paginii aveți o descriere amplă a tuturor meniurilor, un fel de hartă  a site-ului. În secțiunea de pariuri avem 5 meniuri principale: Pariuri, Pariuri Live, eSports, Știri și Analiza Expertului. În partea dreaptă a site-ului este meniul dedicat aplicației mobile de unde se poate descărca aplicația pentru Android, Unibet Android. De asemenea, tot de aici se accesează pagina de promoții și blogului agenției.

Serviciul de asistență clienți

Departamentul de asistență pentru clienți este unul competent și modern. Acesta poate fi contactat printr-o serie de metode: prin opțiunea de Live Chat disponibilă 24/7, prin e-mail la adresa de contact [email protected] și pentru trimiterea documentelor   puteți folosi adresa de e-mail [email protected]. Cea mai rapidă metodă este cea prin Live Chat, în cadrul acesteia veți putea vorbi cu un reprezentat al departamentului în doar câteva secunde. Nu există în prezent o linie telefonică disponibilă în limba română.

Opțiunile de retragere și depunere

Ca majoritatea caselor de pariuri online de top din România, Unibet le pune la dispoziție clienților săi mai multe modalități de depunere și retragere. Astfel, puteți folosi cardurile de credit de la Visa și MasterCard, portofele electronice ca Skrill, NETELLER și paysafecard, dar și transferul electronic bancar. Limitele minime de depunere și retragere trebuie să depășească 40 RON.

Depuneri

Depunerile se realizează de obicei instant pentru cardurile de credit și portofele electronice și în câteva zile pentru transferul bancar. Pentru depuneri nu se percepe comision pentru niciuna din metodele menționate anterior.

Retrageri

Retragerile durează de obicei 2-3 zile pentru Visa, MasterCard, Skrill și NETELLER și până la 5 zile lucrătoare pentru transferul bancar. Operatorul percepe un comision de 1% din suma retrasă în limita a 66.750 RON, peste această sumă comisionul crește destul de mult.

[maxbutton id=”5″ ]