Roger Federer este cel mai bine platit sportiv in 2015

0
168
Roger Federer este cel mai bine platit sportiv in 2015
Roger Federer este cel mai bine platit sportiv in 2015

In cazul in care credeti ca cei mai bine platiti sportivi din acest an sunt Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo, tinem sa va spunem ca va inselati. Acestia nu se afla nici macar in top 5.

Conform tennisworldusa, Roger Federer este cel mai bine platit sportiv in 2015. Tenismenul care in aceasta seara are sansa sa revina pe locul 2 ATP castiga 58 milioane dolari pe an.  Elvetianul este imaginea a 11 branduri, dintre care cele mai importante sunt Nike, Credit Suisse si Mercedes. Acesta este urmat de jucatorul de golf Tiger Woods, care castiga 8 milioane dolari mai putin. Pe locul 3 gasim un alt nume neasteptat. Este vorba despre alt jucator de golf: Phil Mickelson, cu 44 milioane dolari. Urmeaza doi baschetbalisti: LeBron James si Kevin Durant. LeBron castiga la fel de bine ca Phil Mickelson, in vreme ce Durant castiga 35 milioane dolari. Pe 6 se afla un alt jucator de golf, Rory McIlroy, care are 3 milioane dolari mai putin decat Durant.

Cel mai bine platit tenismen dupa Roger Federer este Novak Djokovic, cu 31 milioane dolari, urmat de Rafael Nadal, cu 3 milioane dolari mai putin. Abia pe pozitia a noua se claseaza cel mai bine platit fotbalist. Este vorba despre Cristiano Ronaldo, ce va castiga 27 milioane dolari in 2015. Aceeasi suma o primeste si cel care incheie top 10: jucatorul de cricket Mahenda Singh Dhoni. In continuare se afla Kobe Bryant, Maria Sharapova, Lionel Messi, Usain Bolt si Neymar. Romanca Simona Halep, noul numar 2 WTA, castiga aproape 7 milioane dolari in 2015.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.