Turneu caritabil – Ebasketball – NBA 2K20

0
79

Turneu caritabil - Ebasketball - NBA 2K20

NBA 2K20 Players Tournament – Câştigător?

Asociația Națională de Baschet (NBA) și Asociația Națională de Jucători de Baschet (NBPA) au anunțat astăzi „Turneul NBA 2K Players”, un turneu de joc NBA 2K20 între 16 actori actuali ai NBA. Începând de vineri, 3 aprilie pe ESPN și ESPN2, jucătorii – inclusiv celebrii Kevin Durant de la Brooklyn Nets și Trae Young de la Atlanta Hawks – vor concura într-un turneu cu o singură eliminare, doar pentru jucători, pe Xbox One. Câștigătorul va fi încoronat campion final NBA 2K20 și va selecta un beneficiar de caritate pentru a primi o donație de 100.000 dolari de la 2K, NBA și NBPA, în sprijinul eforturilor continue de salvare a coronavirusului.

Ebasketball – NBA 2K20 – Cote Sigure & Cote interesante a paria

 

„Suntem încântați de parteneriatul cu NBA și NBPA pentru a readuce baschetul în fața fanilor din întreaga lume și pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie în aceste perioade incerte”, a declarat Jason Argent, vicepreședinte senior 2K, Strategie sportivă și licențiere. „Divertismentul, în special sportul, are capacitatea de a reuni comunitățile – inclusiv sportivi, fani și familii – și sperăm că toată lumea se va bucura de turneu.”

 

„Suntem încântați să dăm primul„ Turneu de jucători NBA 2K ”în parteneriat cu NBPA și 2K, continuând un efort continuu pentru a rămâne conectati cu fanii NBA din întreaga lume, redând în același timp nevoia”, a spus Matt. Holt, NBA SVP al Parteneriatelor Globale.

 

“Acest turneu oferă o oportunitate unică pentru jucătorii noștri de a concura unii cu alții, în același timp susținându-și eforturile filantropice și implicându-se cu fanii lor”, a spus Josh Goodstadt, EVP de licențiere pentru THINK450. „Suntem încântați să lucrăm cu 2K și NBA pentru a aduce această experiență la viață pentru întreaga comunitate NBA.”

În funcție de semănarea jucătorilor – care este determinată mai întâi de ratingul NBA 2K, în al doilea rând de mandatar – jucătorii vor merge online 1 vs 1 în NBA 2K20. Înainte de începerea turneului, fiecare jucător va alege opt echipe NBA din ziua de azi, fiecare putând fi folosit doar o singură dată. Dacă este stabilit un meci, echipei în deplasare primește prima alegere a echipei. Rundele unu și doi vor fi eliminatorii, semifinale și finale fiind best of 3.

Jucatori participanti la turneu*

1. Kevin Durant, Brooklyn Nets (96)
2. Trae Young, Atlanta Hawks (90)
3. Hassan Whiteside, Portland Trail Blazers (87)
4. Donovan Mitchell, Utah Jazz (87)
5. Devin Booker, Phoenix Suns (86)
6. Andre Drummond, Cleveland Cavaliers (85)
7. Zach LaVine, Chicago Bulls (85)
8. Montrezl Harrell, LA Clippers (85)
9. Domantas Sabonis, Indiana Pacers (85)
10. Deandre Ayton, Phoenix Suns (85)
11. DeMarcus Cousins (81)
12. Michael Porter Jr., Denver Nuggets (81)
13. Rui Hachimura, Washington Wizards (79)
14. Patrick Beverley, LA Clippers (78)
15. Harrison Barnes, Sacramento Kings (78)
16. Derrick Jones Jr., Miami Heat (78)

Top Case de pariuri ESports

Agentie
Evaluare
Bonus
Descriere
Buton

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.