Kenin S. vs Muguruza G. – Ponturi pariuri – Finala Australian Open – 01.02.2020

62

Kenin vs muguruza finala australian open ponturi pariuri sport24h

Sambata, 01 Februarie, participam la un spectacol garantat pe terenul de tenis, acolo unde americanca de origine rusa Kenin o intalneste in finala Australian Open pe Muguruza. Meciul este programat sa inceapa de la ora 10:30.

Ponturi pariuri si pronostic analizat – Kenin vs Muguruza

Avantajul in acest meci il are Muguruza, fiind o jucatoare mai experimentata. Kenin este surpriza placuta a acestui turneu, fiind si pentru prima data cand ajunge intr-o finala de Grand Slam. Ma astept de la acest meci ca emotiile sa fie foarte mari si Kenin sa piarda jocul moral si psihologic iar Muguruza sa se impuna fara probleme la minimul de seturi.

Recomandarea mea este pronosticul “Sub 2,5 seturi”, la o cota de 1.57 de care puteti profita pe Betfair.

Kenin S.

  • In prezent ocupa locul 15 in clasamentul WTA , cea mai buna clasare a sa fiind locul al 12, atingand acea clasare in Octombrie 2019.
  • Pana acum nu a castigat niciun titlu de grand slam, avand 3 titluri de campioana la turneele mici.
  • Are patru meciuri disputate in 2020, inaintea inceperii turneului de mare slam de la Australia, ajungand pana in 16-imi la Adelaide si Brisbane.
  • Este pentru prima data intr-o finala de Grand slam, probabil emotiile isi vor pune amprenta pe ea.

Cote interesante de a paria – Kenin S. vs Muguruza

Muguruza G.

  • In prezent ocupa locul 32 in clasamentul WTA , cea mai buna clasare a sa fiind primul loc WTA, clasare ce a avut-o in Septembrie 2017.
  • Are doua titluri de Grand Slam castigate pana in prezent, in 2016 la Roland Garos si in 2017 la Wimbledon.
  • Are sapte meciuri disputate in 2020, inaintea inceperii turneului de mare slam de la Australia, ajungand pana in semifinala la Shenzen si pana in sferturi de finala la Hobart
  • Este pentru prima data cand ajunge asa de departe la Australian Open, cea mai buna performanta a avut-o in 2017 cand a ajuns pana in sferturile de finala.