T1 vs Griffin – LEAGUE OF LEGENDS: Champions Korea (Coreea de Sud) – 03.04.2020

0
65

T1 vs Griffin - LEAGUE OF LEGENDS: Champions Korea (Coreea de Sud) - 03.04.2020

Vineri, 03.04.2020 , 12:00

LEAGUE OF LEGENDS: Champions Korea (Coreea de Sud)

Ponturi pariuri si pronostic analizat – T1 vs Griffin

In ultima partida directa dintre T1 si Griffin jocul a fost unul foarte aprins, cu multe tensiuni si multe faze care fac furori pe youtube. Scorul a fost de 2 : 0 pentru cei de la T1

Ma astept ca ambele echipe sa ne ofere un spectacol garantat si sa vedem reusite de ambele parti

 

Pariază acum – ‘T1 castiga meciul’ – cota 1.04 de la Winmasters

Din punct de vedere tactic, jucatorii de la T1 sunt mai pregatiti, avand antrenamente specializate pentru acest joc ce va urma. Un meci foarte important pentru ei. De partea cealalta, Griffin vine in aceast joc pentru a fura punctele prin stilul lor clasic. Ma astept ca si de aceasta data sa le iasa si sa vedem un meci in care rezultatul este la doar un click diferenta.

T1 vs Griffin – Cote Sigure & Cote interesante a paria

T1 110% pana la 550 RON
Griffin 110% pana la 550 RON

T1 – Formă

 

  • In ultimile 10 meciuri disputate in toate competitiile, au 9 victorii, si 1 infrangeri, echipa joaca bine in ultima vreme
  • In aceste 10 meciuri au reusit sa castige 19 harti si au pierdut 6
  • In ultima partida disputata, T1 au castigat impotriva celor de la Gen.G cu scorul de 1 : 2 intr-un meci in care ambele echipe au oferit faze foarte frumoase.
  • Inainte de jocul impotriva celor de la Gen.G au intalnit echipa Hanwha Life intr-un meci in care au castigat cu scorul de 2 : 1. Duelul nu a fost lipsit de faze memorabile iar T1 cu siguranta a avut multe de invatat din acest meci.

Griffin – Formă

 

  • In ultimile 10 meciuri disputate in toate competitiile, au 1 victorii si 9 infrangeri, echipa joaca slab in ultima perioada.
  • In aceste 10 meciuri au reusit sa castige 7 harti si au pierdut 19. Dacă vrei să mergi la victorie, pariază pe T1 in aceasta partida. Cota este de 1.04 la Betfair
  • in ultima partida disputata, Griffin au pierdut impotriva celor de la KT Rolster cu scorul de 2 : 1 intr-un meci in care ambele echipe au oferit faze foarte frumoase.
  • Inainte de jocul impotriva celor de la KT Rolster au intalnit echipa DragonX intr-un meci in care au pierdut cu scorul de 0 : 2. Duelul nu a fost lipsit de faze memorabile iar Griffin cu siguranta a avut parte de un antrenament bun pentru urmatoarele meciuri viitoare.

Top Case de pariuri ESports

Agentie
Evaluare
Bonus
Descriere
Buton

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.