Swole Patrol vs MIBR – COUNTER-STRIKE: ESL Pro League – Season 11 (Lume) – Calificări – 03.04.2020

0
68

Swole Patrol vs MIBR - COUNTER-STRIKE: ESL Pro League - Season 11 (Lume) - Calificări - 03.04.2020

Vineri, 03.04.2020 , 23:00

COUNTER-STRIKE: ESL Pro League – Season 11 (Lume) – Calificări

Ponturi pariuri si pronostic analizat – Swole Patrol vs MIBR

In ultima partida directa dintre Swole Patrol si MIBR jocul a fost unul foarte aprins, cu multe tensiuni si multe faze care fac furori pe youtube. Scorul a fost de 2 : 0 pentru cei de la MIBR

Desi rezultatul meciului nu se poate prezice cu exactitate, sunt increzator ca vom vedea o partida cu multe faze frumoase.

 

Pariază acum – ‘MIBR castiga meciul’ – cota 1.62 de la Winmasters

Din punct de vedere tactic, jucatorii de la Swole Patrol sunt mai pregatiti, avand antrenamente specializate pentru acest joc ce va urma. Un meci foarte important pentru ei. De partea cealalta, MIBR vine in aceast joc pentru a fura punctele prin stilul lor clasic. Ma astept ca si de aceasta data sa le iasa si sa vedem un meci in care rezultatul este la doar un click diferenta.

Swole Patrol vs MIBR – Cote Sigure & Cote interesante a paria

Swole Patrol 110% pana la 550 RON
MIBR 110% pana la 550 RON

Swole Patrol – Formă

 

  • In ultimile 10 meciuri disputate in toate competitiile, au 2 victorii, si 8 infrangeri, echipa joaca slab in ultima vreme
  • In aceste 10 meciuri au reusit sa castige 5 harti si au pierdut 16
  • In ultima partida disputata, Swole Patrol au castigat impotriva celor de la FURIA cu scorul de 0 : 2 intr-un meci in care ambele echipe au oferit faze foarte frumoase.
  • Inainte de jocul impotriva celor de la FURIA au intalnit echipa Evil Geniuses intr-un meci in care au pierdut cu scorul de 2 : 0. Duelul nu a fost lipsit de faze memorabile iar Swole Patrol cu siguranta a avut multe de invatat din acest meci.

MIBR – Formă

 

  • In ultimile 10 meciuri disputate in toate competitiile, au 4 victorii si 6 infrangeri, echipa joaca slab in ultima perioada.
  • In aceste 10 meciuri au reusit sa castige 10 harti si au pierdut 13. Dacă vrei să mergi la victorie, pariază pe MIBR in aceasta partida. Cota este de 1.62 la Betfair
  • in ultima partida disputata, MIBR au castigat impotriva celor de la Gen.G Esports cu scorul de 2 : 1 intr-un meci in care ambele echipe au oferit faze foarte frumoase.
  • Inainte de jocul impotriva celor de la Gen.G Esports au intalnit echipa 100 Thieves intr-un meci in care au castigat cu scorul de 0 : 2. Duelul nu a fost lipsit de faze memorabile iar MIBR cu siguranta a avut parte de un antrenament bun pentru urmatoarele meciuri viitoare.

Top Case de pariuri ESports

Agentie
Evaluare
Bonus
Descriere
Buton

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.