Legacy eSports vs Pentanet.GG – LEAGUE OF LEGENDS: Oceanic Pro League (Australia) – 03.04.2020

0
50

Legacy eSports vs Pentanet.GG - LEAGUE OF LEGENDS: Oceanic Pro League (Australia) - 03.04.2020

Vineri, 03.04.2020 , 11:00

LEAGUE OF LEGENDS: Oceanic Pro League (Australia)

Ponturi pariuri si pronostic analizat – Legacy eSports vs Pentanet.GG

In ultima partida directa dintre Legacy eSports si Pentanet.GG jocul a fost unul foarte aprins, cu multe tensiuni si multe faze care fac furori pe youtube. Scorul a fost de 1 : 0 pentru cei de la Pentanet.GG

Ambele echipe dispun de ofensive puternice, astfel ca voi miza pe victoria celor de la Legacy eSports

 

Pariază acum – ‘Legacy eSports castiga meciul’ – cota 1.18 de la Winmasters

Legacy eSports pare echipa mai pregatita pentru acest meci, fiind si cu un usor avantaj prin faptul ca detin o echipa inchegata. Relatile de joc sunt legate si ma astept sa trateze partida cu multa serioztate. De partea cealalta, Pentanet.GG vine in aceast meci cu ganduri mari, si vor incerca sa isi atribuie aceasta victorie. Ma astept ca ambele echipe sa faca un joc bun la finalul caruia sa vedem ambele echipe incercand sa castige.

Legacy eSports vs Pentanet.GG – Cote Sigure & Cote interesante a paria

Legacy eSports 110% pana la 550 RON
Pentanet.GG 110% pana la 550 RON

Legacy eSports – Formă

 

  • In ultimile 10 meciuri disputate in toate competitiile, au 8 victorii, si 2 infrangeri, echipa joaca bine in ultima vreme
  • In aceste 10 meciuri au reusit sa castige 8 harti si au pierdut 2
  • In ultima partida disputata, Legacy eSports au castigat impotriva celor de la LG Dire Wolves cu scorul de 1 : 0 intr-un meci in care ambele echipe au oferit faze foarte frumoase.
  • Inainte de jocul impotriva celor de la LG Dire Wolves au intalnit echipa Mammoth intr-un meci in care au castigat cu scorul de 0 : 1. Duelul nu a fost lipsit de faze memorabile iar Legacy eSports cu siguranta a avut multe de invatat din acest meci.

Pentanet.GG – Formă

 

  • In ultimile 10 meciuri disputate in toate competitiile, au 3 victorii si 7 infrangeri, echipa joaca slab in ultima perioada.
  • In aceste 10 meciuri au reusit sa castige 3 harti si au pierdut 7. Dacă vrei să mergi la victorie, pariază pe Legacy eSports in aceasta partida. Cota este de 1.18 la Betfair
  • in ultima partida disputata, Pentanet.GG au pierdut impotriva celor de la Gravitas cu scorul de 1 : 0 intr-un meci in care ambele echipe au oferit faze foarte frumoase.
  • Inainte de jocul impotriva celor de la Gravitas au intalnit echipa Mammoth intr-un meci in care au pierdut cu scorul de 1 : 0. Duelul nu a fost lipsit de faze memorabile iar Pentanet.GG cu siguranta a avut parte de un antrenament bun pentru urmatoarele meciuri viitoare.

Top Case de pariuri ESports

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.