Politica de publicitate

Pariuri Online - Ponturi Handbal

Bine ai venit pe Sport24h.ro, locul unde găsești cele mai proaspete știri și cele mai inedite pronosticuri pariuri handbal.

Ponturi Pariuri Handbal – Pronosticuri Handbal și Știri Handbal

Deși este un sport destul de tânăr, apărând în forma sa actuală abia la sfârșitul secolului al XIX-lea, el a devenit una din cele mai populare discipline practicate în România, alături de fotbal, tenis și baschet.

Dacă ești un fan înfocat al acestui sport, ai numeroase competiții ce merită urmărite, de la campionatele de juniori și Supercupa României, până la campionatele europene, sau chiar mondiale.

Iar pentru a paria inteligent, fii la curent cu ultimele știri și cele mai sigure ponturi și pariuri pe Sport24h, unde îți punem la dispoziție în fiecare zi 3 mari ocazii de a câștiga.

Prima este Meciul zilei, unde analiștii noștri selectează rezultatul cu cele mai mari șanse raportat la cota sa.

Cea de-a doua este Biletul zilei, la care îți oferim un tichet cu o șansă mare de câștig. Și, în fine, ai Cota 2 – tichete puternice, cu care îți poți dubla banii cu ușurință.

În plus, ai la un loc cele mai bune bonus-uri de bun-venit ale agențiilor preferate de fanii handbalului, de la Unibet și Baumbet, la Betfair și Betano.

Ultimele Ponturi Handbal – Pronosticuri și Cote

CSM București vs Stiinta Bacau – Ponturi Pariuri Handbal – 03.12.19

Cote interesante de a paria - CSM București vs Stiinta Bacau Top Case de pariuri Handbal Romania

Romania s-a oprit in sferturi la CM U21 handbal masculin

Daca in precedentele doua editii a lipsit de la turneul final, iata ca acum Romania s-a oprit in sferturi la CM U21 handbal masculin, oferindu-ne...

Odorheiu Secuiesc a fost invinsa in turul finalei Challenge Cup

Dupa 6 sezoane, avem o reprezentanta in finala Challenge Cup la handbal masculin. Este vorba despre Odorheiu Secuiesc. Adversara ei din ultimul act este...

Odorhei s-a calificat in finala Challenge Cup

Performanta mare pentru HC Odorhei, care va juca finala Challenge Cup la handbal masculin. In semifinala adversara a fost Benfica, reprezentanta noastra plecand favorita. Si,...