Un nou campionat implementeaza tehnologia pe linia portii

0
123
Un nou campionat implementeaza tehnologia pe linia portii
Un nou campionat implementeaza tehnologia pe linia portii

Dupa Premier League, care beneficiaza deja de ea si Bundesliga si Serie A, care a anuntat ca o vor aplica de sezonul viitor, iata ca un nou campionat implementeaza tehnologia pe linia portii. Este vorba de Ligue 1, Federatia Franceza de Fotbal anuntand asta astazi.

Masura vine ca urmare a unei faze controversate in remiza alba dintre Marseille si Lyon, faza care s-a lasat si cu o eliminare a unui jucator de la Marseille, dupa ce acesta a vazut mingea trecand linia portii. Conform comunicatului publicat de Federatia Franceza de Fotbal, negocierile cu partile interesate vor incepe saptamanile viitoare. Introducerea sistemului va fi finantata de Ligue 1.

Daca Ligue 1 nu are inca acces la aceasta tehnologie, canalele de televiziune au. Conform acestora, faza controversata in urma careia nu s-a acordat golul gazdelor in partida Marseille – Lyon pare sa-i dea dreptate lui Payet, care a avut o iesire mai nervoasa din cauza acestui lucru, primind cartonas rosu si doua etape de suspendare. Dupa meci, oficialii lui Marseille au pus poza cu pricina pe Twitter, presedintele Lyonului, Jean-Michel Aulas, mentionand ca aceasta nu a depasit cu intreaga circumferinta linia portii. Astfel de probleme se vor rezolva insa de sezonul viitor, cel putin asa se doreste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.