SCANDALUL MARCA / Steaua nu renunță! Ultimul contraatac! S-a cerut revizuirea în instanță!

0
135

Steaua, campioana României la fotbal și actualul lider al Ligii I, și-a inregistrat câteva sigle, urmând să funcționeze sub numele FCSB, dar nu este împăcată și nu renunță la gândul că a pierdut stema, culorile și palmaresul în favoarea Armatei. 

Conducerea campioanei a decis să continue lupta, iar pe 5 ianuarie a cerut revizuirea, o cale de atac extraordinară. S-a dat și un termen. Astfel, pe 13 martie 2015 urmează ca litigiul să se judece, fiind in stare de Fond.

Decizia Înalte Curți de Casația de Casația și Justiție, din 3 decembrie 2014, fiind definitivă și irevocabilă, a fost pusă în aplicare. Dar, conform noului Cod Penal, FC Steaua are posibiltiatea să atace decizia, solicitând deja revizuirea dosarului, desi nu a venit inca motivarea de la ICCJ.

FCSB ar fi, în scripte, o echipă nouă. Iar urmările acestor schimbări ar putea fi dureroase pentru întreg fotbal românesc, nu doar pentru fanii ”militarilor”. La tragerile la sorți, Steaua va intra în urne cu coeficient de echipă nou-născută, adica 0 (zero). Steaua ducea greul pentru România în clasamentul coeficientului de țară, ajutându-le, implicit, și pe celelalte reprezentante ale noastre să primească adversari mai slab cotați.

Facsimil ÎCCJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.