Scandal uriaș la FRF! Burleanu le-a trimis hârtii celor din Comitetul Executiv! Combinatorul Bodescu, capul răutăților!

0
99

Naționala de fotbal a României nu are selecționer, iar situația tinde să devină explozivă la ”Casa Fotbalului”, locul în care s-au petrecut în  ultimele zile câteva evenimente halucinante. Răzvan Burleanu, șeful Federației Române de Fotbal, face pași înapoi și comite alte greșeli, speriat de plângerile penale la DNA care curg la adresa lui, după ce a reziliat, fără să se consulte cu nimeni, contractul lui Victor Pițurcă, de comun acord și fără despăgubiri pentru antrenor, deși nu putea modifica înțelegerea fără acordul Comitetului Executiv. 

Președintele FRF le-a trimis, astăzi, celor 15 membri din Comitetul Executiv al FRF (14 cu drept de vot și unul cu rol consultaiv, directorul tehnic Anghel Iordănescu) o hârtie de semnat în care cere să fie mandat, pentru a negocia să pună noul selecționer.

Burleanu se folosește de un motiv plauzibil. Fiindcă trebuie convocați jucătorii la națională, pentru meciul cu Irlanda de Nord, de pe 14 noiembrie, iar telegramele trebuie trimise până pe 24 octombrie, astfel să e musai să fie împuternicit, pentru a pune noul antrenor la națională, în condițiile în care până atunci nu este programată nicio ședință de Comitet Executiv (care s-a mutat de pe 30 pe 27 octombrie).

”Nu vrem să semnăm, să-i dăm mandat, ca să nu ajungem pe la DNA. Așa, se va folosi de aceste semnături, pentru a spune că sunt valabile și pentru pactul făcut cu Pițurcă. Nu-l mai putem trage la răspundere pentru faptul că l-a lăsat pe Pițurcă să plece fără despăgubiri. Dacă nu ne-a întrebat când l-a dat afară pe Pițurcă, să nu mă întrebe nici când pune alt antrenor”, au reacționat oamenii din forul federal.

Pe unii dintre forul federal, Răzvan Burleanu i-a ”îndoit”, cărându-i în avionul naționalei la Helsinki, pentru meciul cu Finlanda, câștigat de tricolori cu 2-0 prin ”dubla” lui Bogdan Stancu.

Capul răutăților este socotit consilierul federal Gabriel Bodescu. ”Ăsta este cel care a negociat contractul cu Pițurcă. Burleanu este nevinovat, este injectat de către acest Bodescu”, spun cei din Comitetul Executiv.

Scandalul este uriaș! Bodescu se pupa în avionul naționalei cu Pițurcă, iar ca să pară că este certat cu echipa federală, antrenorul a dat impresia că-l sfidează pe Burleanu, ridicându-se de la conferința de presă și plecând intempestiv. Piți a mimat că este certat cu șefii federației, ca să nu bată la ochi combinația pe care ar fi pus-o la cale cu Bodescu. În fapt, cele două tabere sunt prietene, iar prejudiciată a fost doar FRF. DNA a intrat pe fir, iar oamenii de la FRF au început să tremure. Pițurcă are deja o condamnare.

În acest timp, brust, secretarul general Gheorghe Chivorchian, care insistă pentru aducerea lui Cosmin Contra ca selecționer, a intrat în concediu. Se spună că ar fi la Cluj, pentru a se trata ca urmare a unor probleme medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.