Prodan îi urechează pe Dorinel și pe Ganea: ”Abia așteaptă securiștii să ne certăm între noi!”

0
105

Daniel Prodan (43 de ani), cel mai vocal component al Generației de Aur și singurul care are curaj să se ia de piept cu cei care au venit de nicăieri și conduc de mai bine de un an Federația Română de Fotbal, a comentat megascandalul dintre  Dorinel Munteanu (47 de ani, antrenor liber de contract) și Ionel Ganea (42 de ani, acum antrenor la Dunărea Călărași, în liga a doua).

După ce ”Munti” a dezvăluit că ”Ganezul” a sărit să-l bată pe Emeric Ienei, fostul atacant l-a numit ”bâlbâit” pe deținătorul recordului de selecții la națională, despre care a mai spus că, fiind în cantonamentul tricolorilor, pe când era fotbalist, obișnuia să bea ”până se pișa pe el!”.

”Ganezul, Piticule, gata, potoliți-vă! Sunteți nebuni la cap? Nu avem voie să ne supărăm, să ne certam între noi! Trebuie să fim ca frații! Astea sunt aiureli, chestii de nimic, că a băut unul un pahar mai mult decât altul sau alte prostii! Abia așteaptă securiștii de la FRF să ne certăm între noi și să scindeze! Noi am scos lumea în stradă, am produs atâta bucurie, ce rost are bâlciul ăsta? Dacă aveți să vă spuneți unul altuia ceva, să o faceți în particular, nu în public! Dă rău la imagine să se propage ideea că Generația de Aur știe doar să se certe, nu și să contruiască ceva!”, a declarat Prodan, pentru sport24h.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.