Ceahlăul vrea trei puncte din meciul cu Viitorul! La masa verde!

0
755

Conducerea echipei de fotbal Ceahlăul Piatra-Neamț a facut contestație după meciul cu Viitorul Constanța, joc contând pentru etapa 24 a Ligii I și speră să câștige la masa verde punctele pierdute pe teren.

Meciul respectiv s-a terminat cu 2-1 pentru vizitatori, cu un gol marcat de oaspeți în minutele de prelungire, dintr-un penalty îndelung contestat de gazde. La final, s-a lăsat cu scandal sub Pietricica, Hagi fiind lovit de către preparatorul fizic al nemțenilor, un italian adus de antrenorul Ze Maria.

Motivul pentru care Ceahlăul vrea trei puncte la “masa verde” este legat de juniorii folosiți de Gică Hagi în partida respectivă, în speță Manea și Marin.

Regulamentul, pe care-l invocă moldovenii, spune că un jucător junior nu poate evolua într-un meci de seniori decât dacă la începutul partidei prezintă legitimația de joc și un act de identitate original, adică pașaport sau carte de identitate.

La meciul respectiv, delegatul echipei Viitorul a prezentat la întocmirea raportului oficial de joc doar copii ale actelor de identitate ale jucătorilor amintiți.

Vinovați sunt și arbitrii în acest caz, care au permis echipei adverse să-i treaca pe jucătorii Manea și Marin în raportul de joc.

Cristian Manea a fost integralist, iar Răzvan Marin a jucat până în minutul 83.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.