Cum se poate face de râs, din nou, fotbalul românesc! A fost băgată Atletico Madrid în afaceri murdare?

0
135

Un nou scandal de proporții este pe cale să explodeze în sportul românesc. Fotbalul este vizat, de această dată, în mod tangențial, într-o anchetă de proporții a procurorilor DNA în ancheta Microsoft.

Potrivit site-ului evz.ro, Claudiu Florică, director general la Regal Sport Club Bucureşti, ar fi avut rol de intermediar între firmele abonate la contractele publice și oficiali din Guvern. Cel puțin așa reiese din ancheta procurorilor DNA, care au intrat pe fir, pentru a dezlega ițele unui caz de corupție care vizează numeroși oameni politici.

Florică, indicat drept personaj-cheie, ar fi intermediat o megașpagă, de 20 de milioane de dolari. El este bun prieten Călin Popescu Tăriceanu, candidat la funcția de președinte al României. Fiii lor sunt colegi de clasă și visează să joace la Atletico Madrid! 

În luna iulie a acestui an, la București s-a semnat, cu mare fast, un parteneriat între Atletico Madrid și Regal Club București. În Capitală a venit inclusiv Enrique Cerezo, președintele clubului Atletico de Madrid, campioana Spaniei și vicecampioana Europei.

Nu este exclus ca și clubul de fotbal Regal să fie, de fapt, un paravan pentru diverse afaceri, un mod de a ”se spăla bani” prin intermediul unei astfel de activități. Posibila reținere de către anchetatori a lui Florică ar putea arunca în aer parteneriatul cu Atletico Madrid. Iată ce declara afaceristul, într-un interviu pentru SportNews.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.