Față în față: Deontay Wilder vs. Tyson Fury II pe 23 februarie – Ponturi Pariuri

0
342

Ponturi box - Wilder vs Fury

Pe 23 februarie urmează revanșa: Deontay Wilder vs Tyson Fury. Află totul despre cei doi jucători și descoperă elemente cheie pentru a paria pentru câștig!

Box: trecut, prezent și viitor

Devenit fascinant pentru enorm de mulți bărbați, boxul a devenit foarte popular în ultimii 50-55 de ani. Este, totodată, un sport antic, acesta fiind inclus chiar și în Jocurile Olimpice din Grecia antică.

În acest moment, există multiple federații internaționale (WBO, IBF, WBA) care se ocupă cu organizarea campionatelor mondiale pentru absolut toate categoriile de vârstă, pentru ambele sexe.

Wilder vs Fury – Cote

Prima confruntare Wilder vs Fury 2

Pe 1 decembrie 2018, la Staples Center în Los Angeles, a avut loc primul meci dintre cei doi campioni. La acel moment, Deontay Wilder era campionul neînvins ce apăra trofeul WBC. La polul opus, Tyson Fury era fost campion (Super) WBA, WBO, IBF, IBO, The Ring și la categoria grea.

Fury a luptat exemplar, depășind-ul pe boxerul din Alabama aproape constant, dar a cedat puțin în runda nouă și apoi în runda 12. Fury și-a recăpătat cumva picioarele pentru a lupta, iar arbitrii au dat un verdict de egalitate.

Lupta s-a încheiat într-o remiză controversată, cu scorurile de 115–111 pentru Wilder, 114–112 pentru Fury (care a fost anunțat incorect ca 114–110) și 113–113.

Wilder vs. Fury – Egalitate?

Marea revanșă

Revanșa a fost programată pentru 22 februarie 2020 și va avea loc MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, Nevada.

La o săptămână după ce a avut loc lupta inițială, promotorul Frank Warren a început discuțiile pentru revanșă. WBC a convenit, de asemenea, să confirme o revanșă dacă erau conveniți termenii. Negocierile urmau să fie finalizate în ianuarie 2019, iar Warren solicitase ca meciul să aibă loc pe Emirates Stadium din Londra, dar Fury a dorit ca aceasta să aibă loc la Old Trafford din Manchester. Wilder nu a spus nu, atâta timp cât plata ar fi fost pe măsură. Pentru meciul din 23 februarie, Wilder a afirmat că va urmări să cântărească în jur de 111 kilograme.

Wilder vs. Fury – Cote Interesant

Promotorul Bob Arum susține că revanșa ar putea fi „una dintre cele mai de impact lupte din istoria boxului”. El a spus că „ar putea fi un meci de box la fel de mare ca Mayweather-Pacquiao și ar putea egala sau depăși numărul spectatorilor de atunci. Erau băieții mici, aici avem cei mai mari bărbați din box”.

Ambii jucători s-au pregătit enorm pentru acest meci, totul pentru a atinge o condiție fizică excelentă.

Deontay Wilder vs. Tyson Fury Ponturi Pariuri

Pronosticuri meci Wilder vs Fury 2

Acest meci de box poate oferi câștiguri imense pentru pariori din toată lumea. Ca în orice sport însă, este nevoie să fim foarte atenți la detalii, la starea fizică a boxerilor – totul pentru a ne maximiza șansele de câștig.

Primul factor este legat de starea fizică înainte de meci, dar și de palmares. Într-o parte a ringului îl avem pe Deontay Wilder, în vârstă de 34 ani, campion WBC și aflat pe locul II la nivel mondial, la categoria grea. De la precedentul meci contra lui Furty, el i-a mai învins pe Luiz Ortez (23 noiembrie 2019) și pe Dominic Breazeale (5 mai 2019), pe ambii prin KO, fiind supranumit și regele knockout-ului. Nu a pierdut niciodată, având doar o remiză – contra lui… Fury.

La polul opus al ringului îl avem pe Tyson Fury, un lupător de box de 31 de ani cu o rată mai mică de KO-uri și aflat pe locul 4 în clasamentul boxului profesionist. Nici el nu a pierdut niciodată, remarcată fiind doar remiza contra lui Wilder.

Wilder vs Fury – Total Runde?

Peste 10.5 100% până la 500 RON
Peste 11.5 100% până la 500 RON
Sub 7.5 100% până la 500 RON

Fury a luptat și el de două ori de pe 1 decembrie 2018 și până acum. I-a învins pe Otto Wallin (14 septembrie 2019) și pe Tom Schwarz (15 iunie 2019).

Nu uita, tu poți să pariezi precum un adevărat profesionist când vine vorba de meciul acesta: knockout, knockdown, repriza în care urmează să se încheie meciul, număr de puncte, plus pariuri Live.

Acum, tot ce trebuie să faci este să-ți faci temele, să urmărești pe 23 februarie marea confruntare și să câștigi pariul.

PS: La cum arată lucrurile, noi pariem pe Wilder.

Top case de pariuri Box

Agentie
Evaluare
Bonus
Descriere
Buton

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.