Mayweather este dispus sa acorde revansa

0
188
Mayweather este dispus sa acorde revansa
Mayweather este dispus sa acorde revansa

In timpul unei emisiuni programate astazi pe ESPN, o sursa de incredere a precizat ca Floyd Mayweather este dispus sa acorde revansa peste un an, cand filipinezul Pacquiao isi va reveni complet de pe urma operatiei la care va fi supus, relateaza breitbart.com.

Co-prezentatorul emisiunii, Skip Bayless, a dat publicitatii un mesaj primit de la un alt prezentator si fan al lui Mayweather, care spunea ca o rejucare intre cei doi este foarte probabila, in ciuda faptului ca Floyd precizase ca nu va mai boxa cu filipinezul daca va castiga. Probabil insa ca decizia a fost influentata si de starea lui Manny, care a declarat dupa meci ca nu fusese apt 100% in momentul luptei, din cauza unei accidentari la umar.

“Prietenul meu, Stephen Smith, tocmai a primit un SMS de la Floyd Mayweather, care spune ca ii va acorda bucuros revansa lui Pacquiao, peste 12 luni sau in luna septembrie a anului viitor, insa nu mai devreme de 12 luni, cand Manny Pacquiao se va reface complet in urma operatiei la umar”, a spus Bayless pe post, conform sursei mentionate mai sus.

Amintim ca Mayweather l-a invins weekendul trecut destul de clar la puncte pe Pacquiao, filipinezul dorindu-si atat de tare sa boxeze cu Floyd, incat a ascuns faptul ca ar fi accidentat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.