Lucian Bute revine in ring

0
215
Lucian Bute revine in ring
Lucian Bute revine in ring

Cel mai recent meci al romanului Bute a avut loc in luna ianuarie a anului 2014. Iata ca, dupa un an si 7 luni de pauza, Lucian Bute revine in ring intr-o partida ce nu implica nicio centura.

Partida va incepe maine dimineata, 16 august, la ora 5:00, transmisa fiind de TVR 1. Adversarul lui Bute este unul modest: italianul Andre Di Luisa, campion european la categoria supermijlocie. Cota romanului la casele de pariuri este 1.04. Pentru prima data din 2004, un meci al lui Lucian Bute nu va avea 12 runde, ci 10. In meciul despre care aminteam mai sus, cel din 2014, Bute a fost invins de canadianul Jean Pascal. A fost cea de-a doua infrangere suferita de Lucian in cariera, dintr-un total de 33 meciuri. Cealalta infrangere venea in 2012 in fata britanicului Carl Froch.

In aceste 19 luni de pauza, Lucian Bute si-a schimbat antrenorul nu o data, ci de doua ori. Anul trecut, pana in iarna, romanul a colaborat cu Freddie Roach, iar din acest an cel ce il antreneaza este Howard Grant. Acesta a declarat ca increderea lui Lucian este la cote inalte inaintea acestui meci. De precizat si faptul ca Bute il are ca impresar pe Al Haymon, cel care a facut posibil meciul din acest an dintre Mayweather si Pacquiao. Partida dintre Lucian Bute si Andre Di Luisa se va disputa in Canada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.