Cota 2 Fotbal – de la Cristian – 17.02.2020

0
77

Cota 2 Fotbal – de la Cristian – 17.02.2020

Cota 2 de astazi este formata din doua evenimente, din Serie B si Parva Liga : Chievo vs Salernitana, cu start la ora 22:00 si Arda vs Slavia Sofia cu start la ora 17:00


Chievo vs Salernitana

Sunt doua din echipele ce nu emit pretentii de promovare, Chievo se afla pe locul 13 in timp ce Salernitana pe locul al 5-lea. Ambele echipe au aparari foarte bune ceea ce ma duce cu gandul la un meci inchis in care lipsa golurilor nu vor incanta publicul.

Arda vs Slavia Sofia

Este un meci ce va hotara echipa cu sanse de a intra in playoff-ul campionatului Bulgar. Fiind un meci cu o miza destul de ridicata, ma astept ca ambele echipe sa se neutralizeze una pe cealalta iar din acest motiv, spectacolil fotbalistic sa aiba de suferit. Voi miza pe goluri putine in aceasta disputa.


Casele de pariuri ofera o cota de 2.10 pentru victoria celor de la Chievo, in timp ce Salernitana are o cota de 4.05 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu goluri putine si ofera pentru over 2,5 goluri cota de 2.15 pe Unibet, iar pentru pronosticul ambele marcheaza, cota e de 1.87 pe Betfair.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.