Cota 2 Fotbal – 17.02.2020 – de la Marius

0
97

Cota 2 de astazi este formata din doua evenimente: Primul meci este din Bundesliga 2 – Bochum vs Stuttgart (21:30), iar al doilea este din Serie B – Chievo vs Salernitana (22:00).

Bochum vs Stuttgart

In ultimele 9 confruntari directe s-au marcat minim doua goluri si ma astept ca golurile sa nu lipseasca. Este un duel intre doua echipe cu obiective diferite,Bochum se lupta pentru evitarea retrogradarii, in timp ce Stuttgart se lupta pentru promovarea in Bundesliga, ambele avand nevoie de toate cele 3 puncte.

Chievo – Salernitana

Lupta pentru un loc de baraj in ceea ce priveste promovarea in Serie A este extrem de stransa, Chievo avand mare nevoie de victorie, in timp ce Salernitana, cu un succes s-ar apropia la un punct de locul 2, loc care duce direct in prima liga din Italia. Ma astept la un duel cu minim doua goluri marcate, precum precedentele meciuri din campionat.

Bochum vs Stuttgart interval total goluri 2-4
Chievo vs Salernitana interval total goluri 2-4

Bochum vs Stuttgart

Casele de pariuri ofera o cota de 4.10 pentru victoria celor de la Bochum, in timp ce Stuttgart are o cota de 1.85 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu reusite si ofera pentru over 2,5 goluri cota de 1.59 pe Unibet, iar pentru pronosticul ambele marcheaza, cota e de 1.53 pe Betfair.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.