Cota 2 Fotbal – 11.01.2020 – de la Marius

0
248

Cota 2 fotbal - 11.01.2020 - de la Marius

Salutare tuturor! Cota 2 de astazi este formata din doua evenimente in care am mare incredere. Primul meci este din Premier League, Manchester United vs Norwich, cu start la ora 17:00, iar al doilea este din Serie A, Lazio vs Napoli, avand fluierul de incepere la ora 19:00.

Manchester United – Norwich este prima selectie pentru cota 2 si ma bazez pe victoria gazdelor si in care sa se marcheze minim doua goluri. Norwich, este cea mai slaba echipa din campionat, fiind pe ultima pozitie si pare victima perfecta pentru “diavolii rosii”, care au mare nevoie de victorie, atat pentru a urca in clasament, cat si pentru moral, inaintea duelului din saisprezecimile Europa League.

Lazio – Napoli este o partida care golurile si spectacolul sunt garantate. Cele doua formatii practica un fotbal ofensiv, dovada fiind faptul ultimele 12 partide din campionat jucate de Lazio au avut ca rezultat final minim 3 goluri marcate per meci. De partea cealalta, Napoli, are in atac jucatori care oricand pot face diferenta, precum Callejon, Milik sau Insigne.

Lazio – Napoli

Casele de pariuri ofera o cota de 2.05 pentru victoria celor de la Lazio, in timp ce Napoli are o cota de 3.30 la Sportingbet. Bookmakerii vad un meci in care vor fi goluri si ofera pentru over 2,5 goluri cota de 1.57 pe Unibet, iar pentru pronosticul ambele marcheaza, cota e de 1.51 pe Winmasters.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.