Biletul zilei – League Of Legends – 27.03.2020 – Cota 2.13

0
39

Biletul zilei - League Of Legends - 27.03.2020 - Cota 2.13

Biletul zilei este format din 3 evenimente, evidentiate prin meciuri din League Of Legends. Pe acest bilet avem cote intre 1.22 si 1.40, cota finala de pe bilet fiind de 2.13Pariaza ACUM

Biletul zilei din League Of Legends – 27.03.2020 – Pariu Sigur

Vitality vs Misfits

Vitality are un usor avantaj si anume omogenitatea lotului si de aceea ma astept sa faca un meci bun, totusi de partea cealalta, Misfits este o echipa puternica, cu jucatori foarte experimentati. Ma astept ca ambele echipe sa reuseasca sa faca un meci grozav in care sa avem parte de un spectacol garantat. Voi miza pe victoria celor de la Misfits.

exceL eSports vs Origen

ExceL eSports are un joc consistent, ce este capabil sa castige indiferent de adversar, relatiile de joc fiind stabile si puternice. Origen este echipa ce vine in aceast meci cu ganduri mari si cred ca relatiile lor de joc sunt la fel de bune. Ma astept sa vedem un meci echilibrat, un meci in care rezultatul se poate intoarce in orice clipa, ambele echipe vor incerca sa iasa la rampa si de ce nu sa incerce sa castige paritda. Voi miza pe victoria celor de la Origen

MAD Lions vs Fnatic

MAD Lions pare echipa mai pregatita pentru acest meci, fiind si cu un usor avantaj prin faptul ca detin o echipa inchegata. Relatile de joc sunt legate si ma astept sa trateze partida cu multa serioztate. De partea cealalta, Fnatic vine in aceast meci cu ganduri mari, si vor incerca sa isi atribuie aceasta victorie. Ma astept ca ambele echipe sa faca un joc bun la finalul caruia sa vedem ambele echipe incercand sa castige. Voi miza pe victoria celor de la Fnatic.


Biletul zilei din League Of Legends la pariuri

Casele de pariuri ofera o cota de 2.75 pentru victoria celor de la MAD Lions, in timp ce Fnatic are o cota de 1.40 pe Sportingbet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.