Biletul zilei Fotbal – Cota 3.90 – 20.05.2020

0
36

Biletul zilei Fotba

Biletul zilei Fotbal – 20.05.2020 este format din doua evenimente din Belarus si Estonia. Pe bilet avem cote de 1.75 si 2.23, ca in final sa ajungem la o cota de 3.90 pe Betano.

Meciurile:

  • Dinamo Brest vs Bate Borisov
  • Tallinna Kalev vs Narva

Biletul zilei Fotbal – 20.05.2020 – Bilet sigur

Dinamo Brest vs Bate Borisov

Cu 19 puncte stranse in 9 etape, Bate este lider in Belarus, in timp ce Brest este pe un dezamagitor loc 7, cu 13 puncte. Bate este intr-o forma excelenta, fiind neinvinsa de 7 meciuri, perioada in care a inregistrat 6 victorii si o remiza. Nu putem spune acelasi lucru si despre Brest, fiind o echipa inconstanta. De aceea, consider ca bate se va impune si pentru ca a plecat neinvinsa in ultimele 3 meciuri de pe terenul adversarilor.

Tallinna Kalev vs Narva

In ultimele doua meciuri disputate de Tallinna s-au marcat nu mai putin de 15 goluri, golaverajul fiind de 7:8. De partea cealalta, Narva este o echipa mai echilibrata si care este clar favorita in acest duel. Totusi, voi alege un pariu pe goluri, Tallinna fiind capabila de surprize.

Biletul zilei Fotbal – 20.05.2020 – Bilet interesant

Biletul zilei Fotbal – ponturi pariuri

Dinamo Brest vs Bate Borisov este meciul pe care l-am ales pentru voi. La victorie, Dinamo Brest are o cota de 3.45, in timp ce Bate Borisov, are o cota de 2.20 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu goluri, iar pentru pariul “peste 2,5 goluri”, avem o cota de 1.78 pe Betano, iar pentru pronosticul “ambele echipe marcheaza”, cota e de 1.65 pe Unibet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.