Biletul zilei Fotbal – Cota 3.80 – 27.03.2020

0
27

Ponturi pariuri Belarus

Biletul zilei 27.03.2020 este alcatuit din 3 evenimente: Doua meciuri din Belarus, Zhodino vs Belshina (16:00) si Rukh Brest vs Energetik-BGU (19:00), iar ultimul meci este din Burundi – Rukinzo vs Musongati (13:30). Pe bilet avem cote intre 1.32 si 1.83, ca in final sa ajungem la o cota de 3.80 pe Betano.

Biletul zilei Fotbal – 27.03.2020 – Bilet sigur

Zhodino vs Belshina

Pentru nou-promovata Belshina, se anunta un duel extrem de greu, mai ales ca au inceput cu o infrangere pe teren propriu. De partea cealalta, Zhodino este o echipa mult mai experimentata si care a marcat de 3 ori in primul meci. Ma astept la minim doua goluri inscrise.

Rukh Brest vs Energetik-BGU

Ambele echipe au debutat in noul sezon din Belarus cu o victorie. Ma astept la o partida echilibrata, cu gol marcat de ambele parti. Este primul meci direct intre cele doua formatii si se anunta o partida interesanta, avand in vedere faptul ca gazdele sunt nou-promovate in prima liga.

Rukinzo vs Musongati

Musongati nu are voie sa faca pasi gresiti in lupta la titlu si de aceea consider ca se vor impune pe terenul celor de la Rukinzo. In ultimele 3 intalniri, Musongati s-a impus de doua ori, iar Rukinzo o data. De altfel, lupta la titlu este una foarte stransa, iar cu o victorie, oaspetii s-ar apropia la un punct de lider.

Biletul zilei Fotbal – 27.03.2020 – de incercat

Biletul zilei ponturi pariuri

Rukh Brest vs Energetik-BGU este evenimentul principal pe care l-am ales pentru voi. Casele de pariuri ofera o cota de 2.80 pentru victoria celor de la Rukh Brest, in timp ce Energetik-BGU are o cota de 2.40 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu goluri si ofera pentru pariul “peste 2,5 goluri, o cota de 1.70 pe Unibet, iar pentru pronosticul ambele marcheaza, cota e de 1.58 pe Betfair.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.