Biletul zilei Fotbal – 9.07.2020 – Cota 3.12

0
75

Ponturi pariuri Serie A - Verona vs Inter

Biletul zilei Fotbal – 9.07.2020 este format din doua evenimente din Premier League si Serie A. Pe bilet avem cote de 1.78 si 1.75, ca in final sa ajungem la o cota de 3.12 pe Betano. Pariaza ACUM!

Meciuri:

  • Bournemouth vs Tottenham
  • Verona vs Inter

Biletul zilei Fotbal – 9.07.2020 – Bilet sigur

Bournemouth vs Tottenham

Bournemouth are mare nevoie de victorie in lupta pentru evitarea retrogradarii, in timp ce Tottenham inca spera la un loc in cupele europene. Un punct nu ar ajuta prea mult pe nimeni, asa ca, ma astept ca cele doua echipe sa practice un fotbal ofensiv, in care sa vedem minim 3 goluri marcate. De altfel, in 3 din ultimele 4 dueluri directe s-au inscris minim cate 5 goluri per meci.

Verona vs Inter

Verona este una dintre surprizele placute ale acestui sezon de Serie A, in timp ce Inter nu a putut tine pasul cu Juventus in lupta pentru titlu si se multumeste cu un loc de Champions League. Astfel, ma astept sa vedem o partida cu goluri, precum au fost ultimele intalniri. In ultimele 4 confruntari s-au marcat minim 3 goluri pe meci.

Biletul zilei Fotbal – 9.07.2020 – Bilet interesant

Biletul zilei Fotbal – ponturi pariuri

Verona vs Inter este meciul pe care l-am ales pentru voi. La victorie, Verona are o cota de 5.00, in timp ce, Inter are o cota de 1.70 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu goluri, iar pentru pariul “peste 2,5 goluri”, avem o cota de 1.75 pe Betano, iar pentru pronosticul “ambele echipe marcheaza”, cota e de 1.72 pe Unibet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.