Biletul zilei Fotbal – 7.07.2020 – Cota

0
47

Mioveni vs Rapid - Ponturi pariuri Liga 2

Biletul zilei Fotbal – 7.07.2020 este format din doua evenimente din Liga 2 si Premier League. Pe bilet avem cote de 2.30 si 2.35, ca in final sa ajungem la o cota de 5.40 pe Unibet. Pariaza ACUM!

Meciuri:

  • Mioveni vs Rapid Bucuresti
  • Arsenal vs Leicester

Biletul zilei Fotbal – 7.07.2020 – Bilet sigur

Mioveni vs Rapid Bucuresti

Rapid are ca obiectiv promovarea, iar pentru a incepe lupta din play-off cu dreptul si pentru a se apropia de locurile care duc in Liga 1, au nevoie de cele 3 puncte puse in joc. De altfel, Rapid a castigat toate duelurile cu Mioveni, iar in ultima confruntare s-a impus cu 5:1, chiar pe terenul adversarei.

Arsenal vs Leicester

Arsenal traverseaza o perioada excelenta, cu victorii pe linie si are mare nevoie de un succes pentru a se apropia de locurile de Europa League. Nu cred ca “tunarii” pot pierde acest duel cu Leicester, o echipa inconstanta, cu rezultate slabe in ultima perioada. De altfel, Arsenal nu a pierdut niciodata pe teren propriu contra “vulpilor”, castigand 12 din cele 14 meciuri de acasa, doua incheindu-se la egalitate.

Biletul zilei Fotbal – 7.07.2020 – Bilet interesant

Biletul zilei Fotbal – ponturi pariuri

Mioveni vs Rapid Bucuresti este meciul pe care l-am ales pentru voi. La victorie, Mioveni are o cota de 2.60, in timp ce Rapid Bucuresti are o cota de 2.40 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu putine goluri, iar pentru pariul “peste 2,5 goluri”, avem o cota de 2.02 pe Betano, iar pentru pronosticul “ambele echipe marcheaza”, cota e de 1.80 pe Unibet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.