Biletul zilei Fotbal – 29.06.2020 – Cota 3.77

0
65

Ponturi pariuri Liga 1 - Astra vs FCSB

Biletul zilei Fotbal – 29.06.2020 este format din doua evenimente din Premier League si Liga 1. Pe bilet avem cote de 2.12 si 1.85, ca in final sa ajungem la o cota de 3.77. Pariaza ACUM!

Meciuri:

  • Astra Giurgiu vs FCSB
  • Crystal Palace vs Burnley

Biletul zilei Fotbal – 29.06.2020 – Bilet sigur

Astra Giurgiu vs FCSB

FCSB a ratat pentru al 5-lea an titlu si poate pierde si locul de cupele europene in cazul in care pierde. Se anunta o deplasare grea la Astra, o echipa incomoda si care mai mereu i-a pus probleme. Voi alege un pariu pe goluri, asa cum ne-au obisnuit cele doua formatii. In ultimele doua dueluri directe s-au inscris nu mai putin de 7 goluri, iar ambele echipe au marcat.

Crystal Palace vs Burnley

Cele doua echipe sunt vecine in clasament, fiind la egalitate de puncte si sunt fara grijile retrogradarii, dar si fara sanse la cupele europene. Ambele traverseaza o perioada buna, Crystal Palace are 4 victorii in ultimele 5 etape, seria fiind intrerupta etapa precedenta de Liverpool, iar Burnley are un singur esec in ultimele 7 etape. In acest conditii, ma astept ca ambele echipe sa marcheze, meciul fiind fara o miza anume, iar cele doua echipe nu au nimic de pierdut.

Biletul zilei Fotbal – 29.06.2020 – Bilet interesant

Biletul zilei Fotbal – ponturi pariuri

Astra Giurgiu vs FCSB este meciul pe care l-am ales pentru voi. La victorie, Astra Giurgiu are o cota de 3.60, in timp ce FCSB are o cota de 2.00 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu putine goluri, iar pentru pariul “peste 2,5 goluri”, avem o cota de 2.15 pe Betano, iar pentru pronosticul “ambele echipe marcheaza”, cota e de 2.05 pe Unibet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.