Biletul zilei Fotbal – 24.01.2020- Cota 3.50 – de la Marius

16

Ponturi pariuri Bundesliga Dortmund vs Koln 24.01.2020

Biletul zilei de astazi este format din doua meciuri din Bundesliga si Ligue 1: Dortmund vs Koln si Nice vs Rennes sunt cele doua partide in care imi pun mari sperante. Cota finala a biletului este de 3.50.

Dortmund vs Koln

Erling Haaland a reusit un hat-trick in 20 de minute la debutul in Bundesliga!

Dortmund are mare nevoie de toate cele 3 puncte din aceasta confruntare pentru a se apropia de prima pozitie, ocupata in acest moment de RB Leipzig. A inceput returul campionatului in forta, la fel ca si adversara de astazi. Diferenta de valoare este una considerabil de mare si ma astept ca “galben-negrii” sa isi continue forma buna prin care trec.

Nice vs Rennes

Rennes este surpriza placuta in acest sezon, fiind pe podiumul campionatului, in timp ce Nice trece prin momente foarte bune in Ligue 1. Asadar, ne asteptam la un duel extrem de interesant, in care spectacolul si golurile nu au voie sa lipseasca. Sunt doua echipe care marcheaza meci de meci si mizez pe gol marcat de ambele parti.

Dortmund – Koln

Casele de pariuri ofera o cota de 1.28 pentru victoria celor de la Dortmund, in timp ce Koln are o cota de 9.50 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu multe goluri si ofera pentru over 2,5 goluri cota de 1.34 pe Unibet, iar pentru pronosticul ambele marcheaza, cota e de 1.62 pe Betfair.