Biletul zilei Fotbal – 16.02.2020 – Cota 4.90 – de la Marius

0
89

Biletul zilei de astazi este format din 3 evenimente: Primul meci este din Seri A – Sampdoria vs Fiorentina (16:00), al doilea este din Ligue 1 – Brest vs St. Etienne (18:00), iar ultimul este din Bundesliga – Mainz vs Schalke (19:00). Pe bilet avem cote intre 1.55 si 1.83, ca in final sa ajungem la o cota de 4.90 pe Betano.

Sampdoria vs Fiorentina

Sezon extrem de slab pentru ambele echipe, fiind in partea de jos a clasamentului, avand emotii in privinta ramanerii in prima liga din Italia. Este un meci de 6 puncte si ma astept ca golurile sa nu lipseasca deoarece o remiza nu ar ajuta pe niciuna dintre echipe, plus ca confruntarile directe dintre cele doua au avut mereu parte de goluri, in ultimele 9 intalniri ambele au marcat.

Brest vs St. Etienne

Niciuna dintre echipe nu traverseaza o forma prea buna si ma astept la un meci echilibrat, cu putine goluri. Ambele sunt in partea a doua a clasamentului, fiind amenintate de zona de retrogradare, iar orice punct este important in acest moment. Atat Brest, cat si St. Etienne au probleme in compartimentul ofensiv, marcand destul de putin in ultimele meciuri.

Mainz vs Schalke

Obiective total opuse pentru cele doua formatii, Mainz se lupta pentru evitarea retrogradarii, in timp ce Schalke se lupta pentru un loc in Europa. Se anunta o partida interesanta, in care fiecare echipa are nevoie de cele 3 puncte. Ma astept la gol marcat de ambele echipe.

Mainz – Schalke

Casele de pariuri ofera o cota de 2.80 pentru victoria celor de la Mainz, in timp ce Schalke are o cota de 2.55 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un mecicu goluri si ofera pentru over 2,5 goluri cota de 1.72 pe Unibet, iar pentru pronosticul ambele marcheaza, cota e de 1.55 pe Betfair.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.