Biletul zilei Fotbal – 14.07.2020 – Cota 4.03

0
14

Ponturi pariuri Premier League

Biletul zilei Fotbal – 14.07.2020 este format din 3 evenimente din Liga 1, Serie A si Premier League. Pe bilet avem cote intre 1.50 si 1.65, ca in final sa ajungem la o cota de 4.03 pe Betano. Pariaza ACUM!

Meciuri:

  • FC Arges vs Mioveni
  • Chelsea vs Norwich
  • Atalanta vs Brescia

Biletul zilei Fotbal – 14.07.2020 – Bilet sigur

FC Arges vs Mioveni

Lupta pentru promovare este mai incinsa ca niciodata, iar fiecare echipa din play-off are sansa ei. Se intalnesc doua formatii de valoare apropiata si ma astept la o partida echilibrata, in care doar o sclipire de moment sa faca diferenta. Pe langa asta, ambele vin dupa rezultate de egalitate, iar in ultimul duel direct scorul a fost 1:1.

Chelsea vs Norwich

La victorie, Chelsea are o cota mult prea mica pentru a paria si o sa aleg un pariu pe goluri. Norwich este deja retrogradata in Championship, in timp ce Chelsea are nevoie de victorie pentru a-si consolida pozitia de Champions League. Ma astept la o partida cu goluri si, de aceea, aleg pronosticul interval goluri 2-4.

Atalanta vs Brescia

Pentru Brescia sansele de a ramane in Serie A sunt extrem de mici, in timp ce Atalanta are sansa este una dintre revelatiile acestui sezon si ma astept sa se impuna fara probleme, asa cum a facut-o in tur, cand s-a impus cu 3:0.

Biletul zilei Fotbal – 14.07.2020 – Bilet interesant

Biletul zilei Fotbal – ponturi pariuri

Chelsea vs Norwich este meciul pe care l-am ales pentru voi. La victorie, Chelsea are o cota de 1.13, in timp ce, Norwich are o cota de 18.50 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu goluri, iar pentru pariul “peste 2,5 goluri”, avem o cota de 1.38 pe Betano, iar pentru pronosticul “ambele echipe marcheaza”, cota e de 2.30 pe Unibet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.