Biletul zilei Fotbal – 14.02.2020 – Cota 3.50 – de la Marius

0
89

Biletul zilei de astazi este format din 3 evenimente: Primul meci este din Eredivisie – Venlo vs Heracle (21:30), al doilea este din Ligue 1 – Monaco vs Monpellier (21:45), iar ultimul este din LaLiga – Valencia vs Atl. Madrid (22:00). Pe bilet avem cote de 1.70, 1.33 si 1.53, ca in final sa ajungem la o cota de 3.50.

Venlo vs Heracles

In ultimele 4 din 5 confruntari directe s-au marcat minim 3 goluri. In ultima intalnire s-au inscris nu mai putin de 7 goluri, cand Heracles se impunea cu scorul de 7:1. Ma astept la o revansa din partea din partea celor de la Venlo, mai ales ca sunt in zona de retrogradare si au mare nevoie de puncte. Cu siguranta golurile nu vor lipsi si pentru ca Heracles a marcat minim un gol per meci in ultimele 5 etape.

Monaco vs Montpellier

Ambele formatii au nevoie de victorie, mai ales Monaco, pentru a prinde un loc de cupe europene. Un egal nu ar ajuta niciuna dintre echipe si de aceea ma astept la o partida cu goluri. Ultimele 3 confruntari directe s-au terminat cu minim 3 goluri marcate per meci, unde Montpellier a inregistrat doua victorii si o remiza.

Valencia vs Atl. Madrid

Cele doua echipe nu trec prin cea mai buna perioada, cu rezultate destul de slabe. Din punct de vedere ofensiv, ambele echipe au probleme din cauza accidentarilor, respectiv de la Valencia lipseste in continuare Gameiro, dar si Florenzi, iar de la Atl. Madrid principalii marcatori ai echipei Morata A. si Costa D. si Joao Felix lipsesc din cauza accidentarilor. Fara cei mentionati, ma astept la o partida cu goluri putine.

Valencia – Atl. Madrid

Casele de pariuri ofera o cota de 3.23 pentru victoria celor de la Valencia, in timp ce Atl. Madrid are o cota de 2.67 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu goluri putine si ofera pentru over 2,5 goluri cota de 2.52 pe Unibet, iar pentru pronosticul ambele marcheaza, cota e de 2.02 pe Betfair.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.