Biletul zilei Fotbal – 12.07.2020 – Cota 3.27

0
17

Ponturi pariuri Serie A - Napoli vs AC Milan

Biletul zilei Fotbal – 12.07.2020 este format din doua evenimete din Premier League si Serie A. Pe bilet avem cote de 1.71 si 1.91, ca in final sa ajungem la o cota de 3.27 pe 888sport. Pariaza ACUM!

Meciuri:

  • Tottenham vs Arsenal
  • Napoli vs AC Milan

Biletul zilei Fotbal – 12.07.2020 – Bilet sigur

Tottenham vs Arsenal

Ambele formatii sunt intr-o situatie critica si au nevoie ca de aer de o victorie pentru a prinde un loc in cupele europene. Ma astept la un duel echilibrat, cu un numar scazut de goluri, in care punctele primeaza inaintea spectacolului. De altfel, in 6 din ultimele 8 dueluri directe s-au marcat maxim doau goluri, iar victoriile sunt impartite.

Napoli vs AC Milan

Lupta pentru un loc in cupele europene este mai incinsa ca niciodata, iar Napoli si Milan se bat pentru ultima pozitie care asigura prezenta intr-o competitie europeana. “Napoletanii” si-au asigurat biletul pentru Europa League prin castigarea Cupei Italiei, asa ca “rossoneri” sunt ceva mai motivati si determinati sa obtina un rezultat pozitiv. De altfel, Milan este neinvinsa in ultimele 3 dueluri cu Napoli, avand o singura infrangere in ultimele 5. Pe langa asta, oaspetii sunt in crestere de forma, fiind neinvinsi de 5 etape.

Biletul zilei Fotbal – 12.07.2020 – Bilet interesant

Biletul zilei Fotbal – ponturi pariuri

Napoli vs AC Milan este meciul pe care l-am ales pentru voi. La victorie, Napoli are o cota de 2.10, in timp ce, AC Milan are o cota de 3.50 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu goluri, iar pentru pariul “peste 2,5 goluri”, avem o cota de 1.90 pe Betano, iar pentru pronosticul “ambele echipe marcheaza”, cota e de 1.67 pe Unibet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.