Biletul zilei Fotbal – 11.07.2020 – Cota 4.37

0
9

Ponturi pariuri Juventus vs Atalanta

Biletul zilei Fotbal – 11.07.2020 este format din 3 evenimente alese din Premier League si Serie A. Pe bilet avem contre intre 1.48 si 1.97, ca in final sa ajungem la o cota de 4.37 pe Unibet. Pariaza ACUM!

Meciuri:

  • Liverpool vs Burnley
  • Sheffield United vs Chelsea
  • Juventus vs Atalanta

Biletul zilei Fotbal – 11.07.2020 – Bilet sigur

Liverpool vs Burnley

Chiar daca titlu este in vitrina “cormoranilor”, acestia trateaza cu seriozitate fiecare partida si fac spectacol. Ma astept la un duel cu goluri, mai ales ca Burneley nu are grijile retrogradarii si vin pe “Anfield” sa faca surpriza. De altfel, in ultimele 4 dueluri directe am avut parte de minim 3 goluri marcate pe meci, iar Liverpool s-a impus in toate aceste intalniri.

Sheffield United vs Chelsea

Lupta pentru locurile de Champions League este mai echilibrata ca niciodata, 3 echipe fiind despartite de doua puncte, iar Chelsea este printre ele. Nu va avea deloc un meci usor, Sheffield fiind printre surprizele campionatului si, la randul ei, are nevoie de puncte pentru a-si consolida pozitia de Europa League. Prin urmare, cele doua echipe au nevoie de victorie, asa ca, ma astept la gol marcat de ambele formatii. De altfel, in tur s-au marcat nu mai putin de 4 goluri intr-o remiza spectaculoasa, scor 2:2, cu o revenire de senzatie a celor de la Sheffield, fiind condusi la pauza cu 2:0.

Juventus vs Atalanta

Cu 7 etape inainte de final, Juventus are 7 puncte peste Lazio si 9 peste adversara de astazi, Atalanta, echipa care se afla intr-o forma excelenta, cu victorii pe linie. Se anunta o partida extrem de interesanta, in care ma astept sa vad gol marcat de ambele parti. De altfel, se intalnesc cele mai bune echipe din punct de vedere ofensiv, Juventus a inscris 65 de goluri, iar Atalanta nu mai putin de 85.

Biletul zilei Fotbal – 11.07.2020 – Bilet interesant

Biletul zilei Fotbal – ponturi pariuri

Juventus vs Atalanta este meciul pe care l-am ales pentru voi. La victorie, Juventus are o cota de 2.15 , in timp ce, Atalanta are o cota de 3.25 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu goluri, iar pentru pariul “peste 2,5 goluri”, avem o cota de 1.59 pe Betano, iar pentru pronosticul “ambele echipe marcheaza”, cota e de 1.50 pe Unibet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.