Biletul zilei – Fotbal – 08.07.2020 – Cota 5.29

0
516

Biletul zilei - Fotbal - 08.07.2020 - Cota 5.29

Biletul zilei este format din 5 evenimente, evidentiate prin meciurile din Cupa Romaniei, Premier League, La Liga si Serie A. Pe acest bilet avem cote intre 1.27 si 1.53, cota finala de pe bilet fiind de 5.29 ACUM

Biletul zilei din fotbal – 08.07.2020 – Pariu Sigur


Meciurile 

  • FCSB vs Dinamo

Cel mai mare derby al Romaniei se va juca in cupa, in returul semifinalei. In tur, FCSB a reusit sa ii umileasca pe caini, cu scorul de 3-0. Ma astept ca Dinamo sa aibe o rasculare de moral si va incerca sa intoarca scorul, fiind si una din singurele lor sanse sa participe intr-o competitie din Europa la anul. Forma lor de joc este una buna iar FCSB are o regresie continua. Recomandarea mea este, oaspetii marcheaza.

  • Sheffield UTD vs Wolves

Wolves a fost detronata de la un loc ce le poate asigura prezenta intr-o competitie europeana, ma astept sa nu mai faca pasi gresiti pana la final. Recomandarea mea este X2.

  • Atalanta vs Sampdoria

Atalanta are cea mai buna ofensiva din Serie A, ma astept in acest meci sa reuseasca sa castige partida si sa se marcheze mai mult de 2 goluri in meci.

  • Fiorentina vs Cagliari

Fiorentina a inceput sa joace din ce in ce mai bine, ma astept sa obtina cel putin un punct in fata unei echipe ce nu are nici un obiectiv.

  • Getafe vs Villarreal

Ambele echipe se lupta pentru un loc de Champions League. Sunt colege de clasament iar meciul acesta poate decide cine va participa mai departe sa reprezinte Spania in Champions League. Ma astept sa vedem un meci in care se vor inscrie cel putin doua goluri.

Biletul zilei din fotbal – 08.07.2020 – de incercat


Biletul zilei din fotbal la pariuri

Casele de pariuri ofera o cota de 1.70 pentru victoria celor de la FCSB, in timp ce Dinamo are o cota de 6.00 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu goluri multe si ofera pentru over 2,5 goluri cota de 1.83 pe Unibet, iar pentru pronosticul ambele marcheaza, cota e de 1.70 pe Betfair.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.