Biletul zilei din fotbal – 25.02.2020 – Cota 8.47

0
141

Ponturi pariuri Koln vs Bayer Munchen

Biletul zilei este format din 3 evenimente,evidentiate prin meciurile Chelsea vs Bayern, Napoli vs Barcelona si Rapid vs Turris. Pe acest bilet avem cote intre 1.85 pana la 2.35, cota finala de pe bilet fiind de 8.47 Pariaza ACUM

Biletul zilei din fotbal – 25.02.2020 – Pariu Sigur

Chelsea vs Bayern

Se intalnesc doua din echipele ce au ca obiectiv, castigarea cupei. Bayern are un usor avantaj datorita lotului mai inchegat dar si a antrenorului mai experimentat. De cealalta parte, Chelsea are o ambitie foarte mare iar managerul – Lampard – vrea sa demonstreze prin acest meci ca este un antrenor de top ce nu poate fi confundat. Ma astept totusi la un meci foarte frumos, cu multe ocazii de poarta dar scorul sa nu ia proportii prea mari, datorita stilului de joc a lui Chelsea, de aparare si contra-atac. Bayern este o masinarie de goluri, dar atunci cand joaca cu echipe ce se aseaza pe 2 linii are dificultati in a inscrie.

Napoli vs Barcelona

Singurul avantaj al lui Napoli este faptul ca joaca acasa, in rest jocul prestat dar si pozitia in clasamentul intern lasa de dorit. Principalul obiectiv al italienilor este acela de a se pozitiona in campionat pe un loc ce le poate asigura si la anul o prezenta in cupele europene. Barcelona in schimb are ca obiectiv castigarea cupei. Ma astept la o dominare din partea spaniolilor si un meci la capatul caruia sa iasa invingatori.

Rapid Bucuresti vs Turris T. Magurele

Rapid Bucuresti are nevoie de victorie in aceasta partida, daca isi doreste promovarea, fiind pe locul al 3-lea. Turris , desi initial au declarat ca nu isi doresc o promovare, lucrurile s-au schimbat la jumatatea campionatului, timp in care a fost acolo sus in clasament. Ma astept totusi ca suportul fanilor dar si experienta jucatorilor sa aduca un plus echipei iar la finalul partidei sa vedem un Rapid castigator.

Biletul zilei din fotbal – 24.02.2020 – de incercat

Chelsea vs Bayern Bayern castiga partida si intre 0-3 goluri
Napoli vs Barcelona Barcelona castiga partida si 3+
Rapid Bucuresti vs Turris T. Magurele Rapid Bucuresti castiga partida si GG

Biletul zilei din fotbal la pariuri

Casele de pariuri ofera o cota de 4.10 pentru victoria celor de la Chelsea, in timp ce Bayern are o cota de 1.83 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu goluri multe si ofera pentru over 2,5 goluri cota de 1.56 pe Unibet, iar pentru pronosticul ambele marcheaza, cota e de 1.59 pe Betfair.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.