Biletul zilei – Counter Strike – 27.03.2020 – Cota 3.27

0
52

Biletul zilei - Counter Strike - 26.03.2020 - Cota 3.95

Biletul zilei este format din 3 evenimente, evidentiate prin meciuri din Counter Strike. Pe acest bilet avem cote intre 1.30 si 1.68, cota finala de pe bilet fiind de 3.27.Pariaza ACUM

Biletul zilei din Counter Strike – 27.03.2020 – Pariu Sigur


OG vs TyLoo

Gazdele vin sa joace in aceasta disputa dupa un joc foarte bun, jocul trecut. Forta lor ofensiva este una care ne da sperante ca echipa va reusi sa castige si de aceasta data. Oaspetii deasemenea au un joc focusat pe atac, incercand de multe ori sa incerce sa domine. Ma astept de la acest meci ca ambele echipe sa isi doreasca victoria. Voi miza pe victoria celor de la OG la minim de harti.

Swole Patrol vs Team Liquid

Din punct de vedere tactic, jucatorii de la 100 Thieves sunt mai pregatiti, avand antrenamente specializate pentru acest joc ce va urma. Un meci foarte important pentru ei. De partea cealalta, Swole Patrol vine in aceast joc pentru a fura punctele prin stilul lor clasic. Ma astept ca si de aceasta data sa le iasa si sa vedem un meci in care rezultatul este la doar un click diferenta. Voi miza pe victoria celor de la Team Liquid 2-0.

Evil Geniuses vs 100 Thieves

FaZe Clan are un joc consistent, ce este capabil sa castige indiferent de adversar, relatiile de joc fiind stabile si puternice. TyLoo este echipa ce vine in aceast meci cu ganduri mari si cred ca relatiile lor de joc sunt la fel de bune. Ma astept sa vedem un meci echilibrat, un meci in care rezultatul se poate intoarce in orice clipa, ambele echipe vor incerca sa iasa la rampa si de ce nu sa incerce sa castige paritda. Voi miza pe victoria celor de la Evil Geniuses.


Biletul zilei din Counter Strike la pariuri

Casele de pariuri ofera o cota de 1.25 pentru victoria celor de la OG, in timp ce TyLoo are o cota de 3.70 pe Sportingbet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.