Biletul zilei azi – Fotbal – 31.08.2020 – Cristian

0
702

Biletul zilei azi - Fotbal - 31.08.2020 - Cristian

 

Biletul zilei azi este format din 2 evenimente, evidentiat prin meciuri din Liga 2 si Liga 1 din Romania, acolo unde avem cote intre 1.66 si 3.08, cota finala de pe bilet fiind de 5.11.

 

PARIAZA ACUM

Biletul zilei azi din fotbal – 31.08.2020

Meciurile:
  • Chindia Targoviste vs Dinamo Bucuresti

Dinamo Bucuresti are prima sansa in aceasta disputa impotriva lui Chindia Targoviste mai ales datorita faptului ca investitorii Spanioli au adus un antrenor cu sange Ros-Alb. Contra va incerca sa debuteze cu victorie pe banca Dinamovistilor si sunt convins ca o va face intr-un meci cu multe goluri.

  • Aerostar Bacau vs U.Cluj

U Cluj a facut o serie de transferuri de renume pentru Liga secunda si sunt convins ca experienta baietilor din lot isi va spune cuvantul. Sunt cotati cu prima sansa la promovare de casele de pariuri iar in acest prim meci nu au cum sa piarda in fata unei nou promovate din Liga 3.

 

Biletul zilei azi din fotbal la pariuri

Casele de pariuri ofera o cota de 5.30 pentru victoria celor de la Chindia Targoviste, in timp ce Dinamo are o cota de 1.65 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu goluri multe si ofera pentru over 2,5 goluri cota de 2.10 pe Unibet, iar pentru pronosticul ambele marcheaza, cota e de 2.10 pe Betfair.

Top Case de pariuri 2020

Agentie
Evaluare
Bonus
Descriere
Buton

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.