Biletul zilei astazi – Tenis – 01.08.2020 – Cristian

0
708

Biletul zilei astazi - Tenis - 01.08.2020 - Cristian

 

Biletul zilei Tenis este format din 4 evenimente. Pe acest bilet avem cote intre 1.22 si 1.85, cota finala de pe bilet fiind de 4.57.

 

PARIAZA ACUM

 

Biletul zilei astazi – Tenis – 01.08.2020

Meciurile:
  • G.Ruse vs D.Spiteri

Romanca are o forma buna de joc si ambitia ei este sa castige pana la finalul anului un turneu. Locul 176 mondial, intalneste intr-un meci destul de usor spre accederea in Open-ul de la Palermo, locul 640 mondial.

  • F.Auger vs A.Zverev

Zverev are nevoie de o victorie de moral, in turneul UTS, asta dupa ce in ultimile 5 partide a pierdut 3 dintre acestea. Clasat pe locul 7 in clasamentul ATP are un meci destul de greu in compania lui Auger, momentan pe 20 ATP.

  • N.Mahut vs G.Dimitrov

Dimitrov are nevoie de un meci in care sa domine de la un cap la altul si pare ca meciul impotriva lui Mahur este fix ce ii trebuie pentru moral. Clasat pe 19 ATP, bulgarul domina in intalnirile directe, 4 victorii la 1. Ma astept sa fie prima victorie intr-o serie negativa de 5 infrangeri.

  • F.Verdasco vs D.Brown

Probabil unul din cele mai spectaculoase meciuri de tenis din acest turneu, Spaniolul il va infrunta pe Brown, un clasic magician al rachetei ce joaca doar pentru spectacol. Ma astept ca fostul locul 10 mondial, actual 52 in clasamentul ATP, Verdasco, sa treaca fara emotii de Germanul in varsta de 35 de ani.

Top Case de pariuri 2020

Agentie
Evaluare
Bonus
Descriere
Buton

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.