Biletul zilei astazi – NBA – 02.08.2020 – Cristian

0
717

Biletul zilei astazi - NBA - 02.08.2020 - Cristian

 

Biletul zilei NBA este format din 4 evenimente. Pe acest bilet avem cote intre 1.54 si 2.35, cota finala de pe bilet fiind de 12.10.

 

PARIAZA ACUM

 

Biletul zilei astazi – NBA – 02.08.2020

Meciurile:
  • Brooklyn vs Washington

Din pacate pandemia de coronavirus a afectat serios lotul celor doua echipe, fiind mai mult de 6 jucatori din cei mai buni ai ambelor echipe, indisponibili pentru aceasta partida. Mai afectata de acest lucru pare Brooklyn iar din cauza aceasta recomandarea mea va merge spre Washington, care, in momentul acesta are o sansa foarte mare de a ii ajunge din urma si a participa in play-off in locul celor de la Nets.

  • Boston vs Portland

Boston se afla pe locul al 3 in clasamentul Conferintei de Est in vreme ce Portland se afla pe pozitia a 9-a, fix prima ce nu permite accederea mai departe in play-off. Ma astept sa vedem o victorie a celor de la Boston, avand in vedere diferenta valoare a lotului.

  • Orlando vs Sacramento

Orlando este o obisnuita a meciurilor din play-off in NBA in vreme ce Sacramento se afla pe pozitia a 12 in clasamentul Conferintei de Est, cu sanse foarte mici de calificare. Orlando are nevoie sa lege cateva victorii pentru a isi mentine aceasta pozitie tocmai de aceea recomandarea mea merge spre ei.

  • Houston vs Milwaukee

Houston Rockets, echipa cea mai controversata anul acesta. Detine, din punct de vedere individual, cel mai bun Roster din NBA si cu toate acestea sunt abia pe locul al 5-lea in clasament. Probabil vom vedea o alta fata a celor de la Rockets dupa ce meciurile din Play-off incep. Milwaukee a inceput bine meciurile, cu o victotie impotriva celor de la Boston, dar s-a chinuit cu ei pana in sfetul al 4-lea, iar inainte de asta au 4 infrangeri consecutive in meciurile din Pre-Sezon. Voi merge pe mana lui Harden si colegilor pentru aceasta partida.

 

Top Case de pariuri 2020

Agentie
Evaluare
Bonus
Descriere
Buton

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.