Biletul zilei 1×2 – Fotbal – 10.08.2020 – Marius

0
19

ponturi pariuri Europa League - Inter Milano

Biletul zilei 1×2 – Fotbal – 10.08.2020 este format din doua evenimente din Europa League si Premier League. Pe bilet avem cote de 2.12 si 2.18, ca in final sa ajungem la o cota de 4.62 pe 888sport. Pariaza acum!

Meciuri:

  • Inter vs Bayer Leverkusen
  • Ural vs Dinamo Moscova

Biletul zilei 1×2 – Fotbal – 10.08.2020

Inter vs Bayer Leverkusen

Inter este favorita in acest duel si ma astept sa se impuna din doua motive: In primul rand Inter are mai multe meciuri oficiale in picioare decat Leverkusen, Seria A s-a incheiat acum o saptamana, fata de o luna Bundesliga, iar in al doilea rand, forma excelenta in care se afla Martinez si Lukaku. De partea cealalta, Leverkusen s-a calificat la pas in fata lui Rangers, insa, jocul lor nu a stralucit.

Ural vs Dinamo Moscova

Prima etapa din prima liga din Rusia le aduce fata in fata pe Ural si Dinamo Moscova, echipa cu obiective total opuse. Gazdele au ca obiectiv evitarea retrogradarii, in timp ce oaspetii se lupta pentru cupele europene. Ural a incheiat campionatul precedent cu 4 infrangeri consecutive, in timp ce Dinamo Moscova s-a clasat pe loc de Europa League, avand 3 victorii in ultimele 4 etape. Ma astept ca Dinamo Moscova sa debuteze cu dreptul in noul sezon, respectiv o victorie, diferenta de valoare in acest moment fiind net in favoarea lor.

Biletul zilei 1×2 – Fotbal – 10.08.2020 – ponturi pariuri

Inter vs Bayer Leverkusen este meciul pe care l-am ales pentru voi. La victorie, Inter are o cota de 2.05, in timp ce Bayer Leverkusen are o cota de 3.50 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu goluri, iar pentru pariul “peste 2,5 goluri”, avem o cota de 1.75 pe Betano, iar pentru pronosticul “ambele echipe marcheaza”, cota e de 1.60 pe Unibet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.