Biletul zilei – 11-01.2020 – Cota 5.04 de la Cristian

0
150

Biletul zilei 11.01.2020 de la cristian

Biletul zilei este format din 5 evenimente, toate evenimentele fac parte din cadrul campionatului englez de liga secunda, Anglia Championship. Pe acest bilet avem cote intre 1.20 pana la 1.74, cota finala de pe bilet fiind de 5.04


Reading vs Nottingham Gazdele au deja 4 meciuri consecutive pe teren propriu in care au marcat pe cand oaspetii sunt obligati sa trateze acest meci la victorie. Nottingham are deja o forma foarte buna, castigand ultimile 3 partide. Ma astept ca ambele echipe sa atace si sa marcheze

Brentford vs QPR Sunt doua dintre echipele ce inscriu pe banda rulanta dar care au si probleme de defensiva, ultimile 4 meciuri de ambele tabere s-au terminat cu peste 2,5 goluri in meci. Ma astept de aceasta data sa vedem inca o data o demonstratie de forta din partea gazdelor iar oaspetii sa reuseasca sa inscrie prin contra-atacurile ce i-au consacrat in liga secunda din Anglia.

Hull vs Fulham Sunt doua echipe de traditie din fotbalul englez. Sunt doua din echipele ce au cochetat si cu prima liga engleza, doua echipe ce inscriu cu prima ocazie. Ma astept sa vedem si de aceasta data un joc placut, cu goluri.

Leeds vs Sheffield WED Gazdele sunt pe primul loc, la egalitate cu West Brom. Daca vor sa isi pastreze pozitia sunt obligati sa trateze meciul la victorie. Totusi ma astept ca Sheffield sa aibe contra-atacuri fulger in care sa reuseasca sa marcheze.

Barnsley vs Huddersfield Ambele echipe sunt in partea inferioara a campionatului. Ma astept de la acestea sa aiba o izbucnire de orgoliu si sa marcheze. Am ales sa pariez pe un gol marcat in partea secunda a meciuliu.

 

 

Brentford vs QPR Peste 1,5 goluri in meci
Barnsley vs Huddersfield A doua repriza - peste 0,5 goluri
Hull vs Fulham Ambele echipe marcheaza

Biletul zilei la pariuri

Casele de pariuri ofera o cota de 2.30 pentru victoria lui Reading, in timp ce Nottingham are 3.15 la victorie pe betfair. Cea mai mare cota pe GG este la Winmasters daca vreti sa jucati acest pronostic. Bookmakerii vad reusite de ambele parti si de aceea avem o cota de 1.80 pe Winmasters.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.