Biletul Champions League – 25-26.02.2020 – Cota 15.36

0
123

Ponturi pariuri Cupa Spaniei - Zaragoza vs Real Madrid

Biletul Champions League este format din 4 evenimente,evidentiate prin meciurile Chelsea vs Bayern, Lyon vs Juventus, Real Madrid vs Manchester City si Napoli vs Barcelona. Pe acest bilet avem cote intre 1.85 pana la 2.35, cota finala de pe bilet fiind de 15.36 Pariaza ACUM

Biletul zilei din fotbal – 25.02.2020 – Pariu Sigur


Real Madrid vs Manchester City

Un meci in care rezultatul final nu se poate stabilii. Ambele echipe sunt doua din masinariile de fotbal european. Manchester City are un usor avantaj prin prisma antrenorului care are experienta in meciurile impotriva madrilenilor. Ma astept ca ambele echipe sa marcheze.

Chelsea vs Bayern

Se intalnesc doua din echipele ce au ca obiectiv, castigarea cupei. Bayern are un usor avantaj datorita lotului mai inchegat dar si a antrenorului mai experimentat. De cealalta parte, Chelsea are o ambitie foarte mare iar managerul – Lampard – vrea sa demonstreze prin acest meci ca este un antrenor de top ce nu poate fi confundat. Ma astept totusi la un meci foarte frumos, cu multe ocazii de poarta dar scorul sa nu ia proportii prea mari, datorita stilului de joc a lui Chelsea, de aparare si contra-atac. Bayern este o masinarie de goluri, dar atunci cand joaca cu echipe ce se aseaza pe 2 linii are dificultati in a inscrie.

Lyon vs Juventus

Singurul avantaj al Lyon-ului este faptul ca joaca acasa, in rest jocul prestat dar si pozitia in clasamentul intern lasa de dorit. Principalul obiectiv al francezilor este acela de a se pozitiona in campionat pe un loc ce le poate asigura si la anul o prezenta in cupele europene. Juventus in schimb are ca obiectiv castigarea cupei. Ma astept la o dominare din partea italienilor si un meci la capatul caruia sa iasa invingatori.

Napoli vs Barcelona

Barcelona are ca obiectiv castigarea cupei iar italienii se confrunta cu o lipsa de forma si consistenta in joc. Ma astept ca Barcelona sa reuseasca sa se impuna la capatul unui joc frumos.

Biletul zilei din fotbal – 24.02.2020 – de incercat

Real Madrid vs Manchester City Manchester City castiga si ambele echipe marcheaza
Napoli vs Barcelona Barcelona castiga partida si 3+
Chelsea vs Bayern Bayern castiga partida si sub 2,5
Lyon vs Juventus Juventus castiga partida si oaspetii 2+

Biletul zilei din fotbal la pariuri

Casele de pariuri ofera o cota de 4.10 pentru victoria celor de la Chelsea, in timp ce Bayern are o cota de 1.83 pe Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu goluri multe si ofera pentru over 2,5 goluri cota de 1.56 pe Unibet, iar pentru pronosticul ambele marcheaza, cota e de 1.59 pe Betfair.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.