Wolves vs West Ham – Ponturi pariuri Premier League 4.12.2019

50

Ponturi Pariuri Premier League

Wolves si West Ham se intalnesc in runda a 15-a in Premier League. Meciul va avea loc pe 4 Decembrie, de la ora 21:30 pe stadionul “Molineux Stadium” din Wolverampton.

Ponturi pariuri si pronostic analizat Wolves – West Ham

In ultumele doua confruntari directe, Wolves s-a impus de fiecare data fara sa primeasca gol. Gazdele sunt intr-o forma mult mai buna decat oaspetii, fiind fara infrangere de 6 meciuri, in timp ce oaspetii in ultimele 4 partide au suferit 3 infrangeri. Cu o victorie in acest meci, Wolves poate urca pe locul 5 in clasament.

Wolves

  • Ocupa locul 7 in campionat, acumuland 20 de puncte in 14 etape si are un golaveraj de 19:17.
  • Etapa trecuta a remizat pe teren propriu, scor 1:1 cu Sheffield Utd. A fost al 6-lea meci consecutiv fara infrangere in toate competitiile.
  • Pe teren propriu, are 6 meciuri consecutive fara infrangere, dintre care 4 victorii si doua remize. Ultimul meci de “acasa” a terminat la egalitate.

Cote interesante de a paria Wolves – West Ham

West Ham

  • Ocupa locul 13 in campionat, adunand 16 puncte in 14 etape si are un golaveraj negativ de 17:23.
  • Etapa trecuta a obtinut un succes important, a invins in deplasare pe Chelsea, scor 1:0. A fost prima victorie dupa 8 meciuri in care nu a castigat. Venea dupa 3 infrangeri consecutive in care s-au marcat minim 3 goluri in meci.
  • In deplasare, a obtinut prima victorie etapa trecuta, contra celor de la Chelsea. Venea dupa doua infrangeri consecutive, in care nu a marcat.