Acasa / stiri sport online / Sporturi / Box / Wladimir Klitschko este de neoprit

Wladimir Klitschko este de neoprit

Wladimir Klitschko este de neoprit
Wladimir Klitschko este de neoprit

Ucraineanul Wladimir Klitschko a inceput sa boxeze in 1998 la profesionisti, de atunci disputand 67 de lupte. Dintre acestea, doar 3 au fost infrangeri, realizand nu mai putin de 54 de knock-outuri.

Ucraineanul si-a trecut in cont ultima victorie sambata trecuta, cand si-a aparat centurile WBA, IBF, WBO si IBO la categoria grea in fata americanului Bryan Jennings. Partida a avut loc la Madison Square Garden, in New York, Wladimir castigand in unanimitate dupa 12 runde. Doi dintre arbitri i-au acordat victoria cu 116-111, cel de-al treilea cu 118-109. Astfel, Wladimir Klitschko este de neoprit si la 39 ani, toti intrebandu-ne oare cand se va retrage.

Sa specificam ca americanul Jennings este cu 9 ani mai tanar decat Wladimir. Atfel, Klitschko si-a aparat pentru a 18-a oara centurile. Spuneam mai sus ca ucraineanul a obtinut 64 victorii, suferind 3 infrangeri in cariera sa de profesionist. Ultima infrangere a venit acum 11 ani.

Dupa meci, Klitschko l-a laudat pe adversarul sau, declarand ca nu l-a lasat “sa loveasca asa cum si-ar fi dorit cu lovitura de dreapta”, dar si ca americanul “ar fi batut multi boxeri de top dupa lupta pe care a prestat-o” relateaza bsports.com. Uitandu-ne putin si pe statistici, sa precizam ca ucraineanul a “aruncat” 545 pumni, fata de cei 376 ai americanului.

Citeşte şi

Bilantul Romaniei la Jocurile Olimpice Europene

Bilantul Romaniei la Jocurile Olimpice Europene

Aventura sportivilor romani la Jocurile Olimpice Europene de la Baku s-a incheiat, rezultatele fiind, trebuie …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>