Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / International / Wayne Rooney a revenit la Everton după 13 ani

Wayne Rooney a revenit la Everton după 13 ani

Wayne Rooney a revenit la Everton după 13 ani


Atacantul englez Wayne Rooney (31 ani) a anunțat revenirea sa la Everton, clubul la care s-a format, unde s-a angajat pentru doi ani, după 13 sezoane la Manchester United, unde nu mai făcea parte din planurile antrenorului José Mourinho.

Jucătorul a trecut cu bine vizita medicală, astfel că întoarcerea sa acasă a devenit realitate. Fostul căpitan al lui Manchester United a semnat pe 2 ani, timp în care va încerca să-și îmbunătățească cifrele rămase în 2004 la 77 de partide și 17 goluri în tricoul albastru al “caramelelor” din Liverpool. Everton l-a obținut gratis pe Rooney, parte din acordul cu United pentru atacantul belgian Romelu Lukaku. Managerul José Mourinho i-a făcut și-un cadou jucătorului în vârstă de 31 de ani la despărțire: 11,3 milioane de euro, salariul pe ultimii doi ani de contract!

“De multă vreme am spus că singurul club din Premier League la care aș putea juca, în afara lui Manchester United, este Everton, deci sunt fericit că transferul s-a făcut”, a declarat cel mai bun marcator din istoria lui Manchester United.

“Rooney iubește Everton. Era disperat să se întoarcă. Are mentalitate de învingător, știe cum se câștigă trofeele”, a spus antrenorul lui Everton, Ronald Koeman.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>