Acasa / stiri sport online / Exclusiv / Vor să scape de Gheorghe Chivorchian!

Vor să scape de Gheorghe Chivorchian!

Gașca de la Federația Română de Fotbal este pe cale să se spargă. Secretarul general Gheorghe Chivorchian este de ceva vreme ”pe făraș”, susțin oameni importanți de la ”Casa Fotbalului”. Moldoveanul este vânat chiar de către cei care l-au adus la FRF.

Oficialul moldovean, care în ultima perioadă s-a aflat în concediu (a mers la Cluj, printre altele, pentru a-și rezolva problemele de sănătate), este acuzat că le vorbește urât subordonaților și este așteptat ”la cotitură”, să comită o greșeală, pentru a putea fi aruncat peste bord.

Chivorchian a intrat în echipa lui Burleanu, după ce i-a promis voturi actualului șef al federației, în turul doi al alegerilor. Înainte de 5 martie, fostul cap al Cooperativei din fotbal anunțase că nu va candida, dacă Gică Popescu, arestat pe 4 martie în ”Dosarul Transferurilor”, nu ar fi fost îngrădit de către Justiție să participe.

În FRF sunt, în acest moment, trei găști: una formată din Răzvan Burleanu și din consilierul Gabriel Bodescu, o alta reprezentată de Gheorghe Chivorchian și ultima – cea a lui Marcel Pușcaș.

Ultimul nu înghite actuala conducere, dar este mulțumit că a primit un ”os de ros”, a se citi un post de director, mulțumindu-i-se astfel pentru voturile adus în turul doi. Pușcaș râvnea la postul de secretar general, dar Burleanu a decis că acesta să-i revine lui ”Chivo”, care are și cea mai prostă imagine dintre toți cei nou-veniți la ”Casa Fotbalului”, fiind recunoscut pentru blaturile făcute pe când activa la Ceahlăul Piatra-Neamț și la FCM Bacău.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>