Viitorul suna bine

Viitorul suna bine
Viitorul suna bine

Ieri s-a disputat mansa a doua a primului tur din Liga Europeana de Tineret la fotbal, aflata la a treia editie. Competitia este rezervata acum echipelor Under 19, singura reprezentanta a noastra aici fiind Viitorul.

Ca sa facem un mic joc de cuvinte, viitorul suna bine pentru formatia noastra, chiar daca aceasta s-a chinuit putin pe parcursul celor doua manse cu FC Minsk. In turul disputat la sfarsitul lunii septembrie, cele doua echipe au inregistrat o remiza cu 4 goluri in Belarus. Dupa ce bielorusii conduceau cu 2-0 dupa doar 18 minute,  Razvan Marin reducea din penalty, in minutul 25. Golul egalizator era marcat de Andrei Ciobanu in minutul 67. Ieri constantenii nu au inceput chiar bine, fiind condusi la pauza cu 0-1. In repriza secunda insa, echipa noastra s-a dezlantuit, marcand nu mai putin de 5 goluri, reusind sa nu primeasca niciunul. Acelasi Razvan Marin marca primul, tot din penalty, in minutul 54, el inchizand si tabela, ceilalti marcatori fiind Robert Grecu, Florinel Coman si Cristian Ene, cei 3 punctand in interval de doar 10 minute.

In turul secund, care se va disputa pe 3-4 noiembrie, respectiv 24-25 noiembrie, Viitorul va intalni gruparea ceha Pribram. Aceasta a trecut in prima runda de Zimbru Chisinau, cu scorul general de 4-1. Castigatoarele rundei secunde vor intra in play-off, acolo unde se vor alatura si echipele clasate pe locul secund in grupele U-19, grupe in care participa juniorii celor 32 formatii din UEFA Champions League.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>