Acasa / stiri sport online / Auto / Moto / Auto / Vesti bune pentru fanii lui Michael Schumacher

Vesti bune pentru fanii lui Michael Schumacher

Vesti bune pentru fanii lui Michael Schumacher
Vesti bune pentru fanii lui Michael Schumacher

Vesti bune pentru fanii lui Michael Schumacher sosesc de la managerul acestuia, care a precizat ca starea lui incepe, incet-incet, sa se imbunatateasca, dupa un an si jumatate de la groaznicul accident de schi, relateaza F1today.net.

Sabine Kehm, cea care il ghideaza pe Mick Schumacher, fiul lui Michael, in lumea curselor, a aparut in Paddock inaintea cursei de Formula 1 de la Barcelona. Cand a fost intrebat despre soarta lui Michael Schumacher, Kehm a raspuns ca sunt mici imbunatatiri, dar ca drumul pana la o recuperare completa este foarte lung.

Ultima stire cu privire la Michael Schumacher era aceea ca sotia sa, Corinna, ii vanduse jet-ski-ul, dar si casa de vacanta din Norvegia. Se zvonea ca ar fi facut asta fiindca sansele de supravietuire ale lui Michael Schumacher erau din ce in ce mai mici.

Acum, toata “suflarea” din motorsport este cu ochii pe fiul lui Michael Schumacher, Mick. Intr-un interviu pentru L’Equipe, Carlos Sainz jr, pilot de Formula 1 si fiul legendarului Carlos Sainz, pilot de raliu, a declarat ca toti adversarii au ca scop sa il depaseasca pe circuit pe fiul faimosului Carlos Sainz si ca Mick Schumacher se confrunta cu un caz asemanator.

 

 

Citeşte şi

A decedat un pilot de Formula 1

A decedat un pilot de Formula 1

Daca Michael Schumacher a stat ceva mai mult de noua luni in coma, dupa accidentul …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>