Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

0
14
Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon


Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, nr. 11 mondial, s-a calificat în semifinale la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului, în urma victoriei obținute marți în două seturi, 6-3, 7-5, în fața letonei Jelena Ostapenko, nr. 13 mondial.

La 37 de ani, Venus Williams devine cea vârstnică semifinalistă de la Wimbledon, după Martina Navratilova în 1994.

Duelul extremelor, ținând cont de vârsta combatantelor, dintre Venus Williams (37 ani) și Jelena Ostapenko (20 ani), s-a încheiat cu victoria celei mai în vârstă, cu mai multă experiență. Americanca, mult mai calmă în fața loviturilor foarte agresive ale letonei, s-a impus într-o oră și 13 minute de joc.

Deja semifinalistă anul trecut pe iarbă londoneză, Venus Williams a atins ultimul careu la Wimbledon pentru a 10-a oară.

Ostapenko, victorioasă în turneul junioarelor la Wimbledon în 2014, a câștigat surprinzător anul acesta turneul de Mare Șlem de la Roland Garros în fața româncei Simona Halep.

În semifinale, Venus Williams, cap de serie nr. 10, va juca împotriva câștigătoarei din meciul care le opune pe românca Simona Halep, nr. 2 mondial, și britanica Johanna Konta, nr. 7 mondial. Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

*