Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Vali Lazăr va juca în Qatar la Al-Sailiya

Vali Lazăr va juca în Qatar la Al-Sailiya

Vali Lazăr va juca în Qatar la Al-Sailiya
Vali Lazăr va juca în Qatar la Al-Sailiya


Extrema stângă dinamovistă, Valentin Lazăr, a fost împrumutat până la finalul sezonului la echipa Al-Sailiya Sport Club, gruparea din Qatar având opţiune de cumpărare definitivă în pauza de vară.

Valentin Lazăr a evoluat în 107 de meciuri pentru gruparea din Ştefan cel Mare, înscriind 20 de goluri.


  • Valentin Lazăr:Mă bucur că am reuşit să ajung în Qatar şi sper să joc cât mai bine, iar cei de acolo să activeze clauza de cumpărare. Am vorbit cu Dragoş Grigore, m-a asigurat că totul este OK, sunt condiţii foarte bune, este un club foarte serios, care nu are nicio problemă financiară. Mă bucur că oamenii din conducerea lui Dinamo m-au înţeles. Am 28 de ani, m-am gîndit la viitorul familiei mele. Colegii de la Dinamo mi-au urat bafta şi speră să nu mă mai întorc, pentru că ei ştiu bine că acolo voi avea un viitor foarte bun pentru mine şi pentru familia mea. Le-am urat să cîştige Cupa Ligii, cred că nu o sa fie o problemă, Cupa României şi în campionat îmi doresc să termine în primele trei, pentru că acesta a fost obiectivul de la început“.

La Al-Sailiya SC joacă un alt dinamovist, internaţionalul Dragoş Grigore. Vali Lazăr are 27 de ani şi a mai jucat până acum în cariera sa la Chimia Brazi, Sportul Studențesc București și Concordia Chiajna.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>